Hogwarts Legacy selger enda som varmt brød i 2024

Hogwarts Legacy Banner

Den 10. februar i 2023 publiserte Warner Bros. Games sammen med Avalanche Software et mesterverk som skulle forandre verden innen gaming. Det er lite skrevet i senere tid som forklarer hvor suksessrikt Hogwarts Legacy egentlig er. Bare snaue året etter dets lansering, har spillet nå solgt hele 24 millioner kopier.

Hogwarts Legacy screen 04

Hogwarts Legacy har passert 24 millioner solgte kopier

Hogwarts Legacy ble nominert til 11 priser, men vant kun 3 av de. Spillet ble tatt vel i mot av publikum, men ble også slaktet av kritikere for dets mangler. Avalanche Studios slet litt med den tekniske delen av utviklingen, samt var det en del mangel på innovasjon av hvordan studioet håndterte løsningen av den massive åpne verden. Det er nok å gjøre i Hogwarts Legacy, men det kan bli noe repetativt, og det er her spillet faller litt av lasset.

Avalanche Software er et utviklerstudio lokalisert i Salt Lake City, Utah. Spillstudioet ble grunnlagt i 1995 av fire tidligere ansatte av Sculptured Software. I dag er studioet et datterselskap av Warner Bros. Games.

I følge statista og circana, samt Benji-SalesX har nå Hogwarts Legacy passert 24 millioner solgte kopier i løpet av dets livstid. Et røfft estimat viser at dette er godt over 13 milliarder kroner, noe som gjør at det er gode muligheter for en oppfølger.

Spillets kampsystem, karakterer, spilldesign, og dets massive mengde med variert innhold er bare noen av de få tingene som gjør Hogwarts Legacy til en vinner i 2023. Det følger også god kritikk for at spillet holder seg såppass godt til historien i det magiske universet, samtidig er det ikke en direkte blåkopi av de utgitte Harry Potter-filmene.

LES OGSÅ: Spillutviklere: Hvem står bak ditt favorittspill?

Hvis du enda ikke har prøvd deg på hva Hogwarts Legacy har å by på, kan vi friste med en dyp og rik historie, innovativ gameplay, viktige valg, og mer enn nok sidequests du kan bryne deg på i løpet av en playthrough. Hogwarts Legacy er et mesterverk uten like, og Avalanche Software kan være stolte av hva de har gjort med Harry Potter-franchisen i det store og hele.

Hogwarts Legacy kom ut i 10. februar 2023, og ble lansert til PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, og Microsoft Windows (PC). Senere kom spillet i en versjon på Steam Deck, noe det også vant en pris for.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!