Humble Bundle for tog fantasten

Gamere er nok godt kjent med Humble Bundle og hva de holder på med, men for de som ikke vet så er det mye godt å plukke opp her fra tid til annen. Noe kan dog være litt mer spesifikt og uinteressant for de fleste, men det er allikevel god grunn til å ha Humble Bundle som favoritt i bokmerkeraden. Her er det mye penger å spare uansett om det gjelder spill, software eller annen type snacks til pc-en. Forrige Humble Bundle besto av en hel haug av populære og ikke fullt så populære VR titler, fikk du ikke med deg disse er det nok for sent nå.

Humble Bundle Train Sim

Wanna drive some trains?

En togfanatikers drøm er å finne på Humble Bundle nå.

Vi skal ikke legge skjul på at tog ikke er helt vår greie, men uansett er det meget bra gjort å belyse en så spesiell nisje hos Humble Bundle. Det er dette som er så fint med hele opplegget, det er ikke bare de sterkeste titlene som får oppmerksomhet, det er også de få og fjerne, og at en del av inntekten går til veldedighet. Alt vi kan se her er kun en vinn vinn situasjon.

Humble Bundle består nå av Train Sim World 3, sluppet 2. September i 2022 av Dovetail Games som spesialiserer seg i simluator titler. De har ikke verdens største repertoar, men det de har skal visst være veldig interessant og bra.

Humble Bundle Train Sim

Mye ekstra snacks i HumbleBundle

Du kan nå knabbe med deg hele 15 DLC oppå selve spillet, dette er dog DLC til det forrige Train Sim 2, men de fungerer allikevel til oppfølgeren. Mengden penger som “spares” på dette tilbudet er helt enormt, bare hovedspillet i seg selv koster rundt 450,- her i Norge. Oppå får du 15 DLC som i seg selv koster litt.

Spillet skal angivelig ha en hel drøss av funksjoner og forskjellige tog du kan leke deg med. Train Sim World 3 skal ha et overhalet og nytt værsystem som gir spillet en meget god følelse av realisme og en mer levende verden når du setter deg inn i toget og skal på tur fra A til B. I simulatorspill føler vi grafikk spiller like mye rolle som funksjonalitet, om en av delene mangler kan det fort suge all gleden ut av spilletiden din.

En togfanatikers våte drøm

Du kan kose deg med et fraktetog som drar med seg en usunn mengde med vogner lastet med diverse gjennom nydelige landskap, eller så kan du nyte stilaktige høyhastigetstog fra by til by. Det er også mulig å lage sine egne spor gjennom scenario planneren og annet via livery designeren.

Train Sim World 3 har mye å by på for den interesserte, så det gjelder nå å plukke det opp når du enda har sjansen. Det er for øyeblikket 13 dager igjen på denne utvalgte Humble Bundle, og neste blir kanskje litt mer spennende for massen. Dovetail Games har også tre stk fiskesimluator som kanskje er verdt å sjekke ut om dette fanger interessen litt mer.

Det er lurt å følge med, for her er det utrolig mye kult som kommer. Selv har vi plukket opp alt for mange titler via nettsiden, man sier ikke nei takk til å prøve noe nytt heller om det ikke ser 100% interessant ut, men allikevel ligger i pakken. Variasjon er jo livets krydder, vi sees i neste artikkel!

LES OGSÅ: Hvilke spillutviklere står bak ditt favorittspill?


Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!