Humble Bundle Games kliner til med to saftige bundles

Humble Bundle Games Banner Humblebundle

Humble Bundle Games er kjent for å tilby pakker av programmer, bøker og spill til PC. De tilbyr også software som 3D-modeller, lydfiler og annet diverse til spillprogrammering. En del av inntektene går til veldedige organisasjoner, spillutviklerne, og til og med Humble bundle selv. Kunden kan oftest velge hvordan de ønsker at pengene skal fordeles mellom disse ulike partene om de så ønsker.

Selskapet Humble bundle ble stiftet i 2010 og følger en slags pay-what-you-want oppskrift. De betalende kundene får oftest flere valg av hva de vil betale ut i fra hvor mye av pakken de vil ha. Oftest er det et minimumsbeløp på ca 10 Euro for 50-70% av pakken, og 12 Euro eller mer for hele pakken. Om du så vil kan det kjøpes for 1000 Euro eller mer, dette er helt valgfritt.

Humblebundle 060224

Få med deg månedens Humble Bundle Games

Oftest er det gode spill og annet software hver måned i pakkene til Humble Bundle, og denne måneden er inget unntak. Nå kan man slå til på Humble Bundle games og få med seg hele 14 interessante titler, samt 1stk kupong med 50% avslag til en Rain On Your Parade DLC. Pakkene det er snakk om er Controller’d Chaos og Exceptional Indie Allies. Disse har en samlet verdi på ca 3600 Norske kroner med dagens Euro kurs.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill: Disse er spillene vi forventer blir store i 2024.

Humble Bundle games er genuint opptatt med å fremme spillutviklere, om det så er en solo indieutvikler eller et stort Triple-A selskap spiller ingen rolle. Har spillutvikleren noe å by på er det ingen som holder i håndbrekket hos Humble Bundle games, de promoterer gjerne de som fortjener det.

Exceptional Indie Allies

Exceptional Indie Allies pakken inneholder nettopp det tittelen tilsier. Her er det valgt ut 7 Indie-spill uten spesiell tanke på å holde seg til en spesifikk sjanger. Det eneste disse spillene har til felles er at alle har eksepsjonelt gode tilbakemeldinger på steam

Exceptional Indie Allies

Spillene i denne pakken er følgende:

Controller’d Chaos

Controller’d Chaos pakken har en litt annerledes tematikk enn Exceptional Indie Allies. Denne pakken er satt opp med fokus på spill du kan spille med en kontroller. Disse titlene har også stort sett positive tilbakemeldinger på Steam.

Controllerd Chaos Bundle

Spillene i denne pakken er følgende:


Siste Nyheter

Call of Duty Black Ops 6

Nytt Call of Duty fra Activision

Tittelen blir Call of Duty: Black Ops 6 og vil ha verdenspremiere den 9. juni via Xbox-Direct, og stjeler showet …
Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Deadlock

Valve sitt nye Deadlock er avslørt

Det har gått rykter om det neste spillet fra Valve i evigheter, og i går så det ut til at …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!