Humble Bundle VR Showcase

GamesVR

De fleste gamere og generelt PC-brukere kjenner til hva Humble Bundle er. Siden grunnleggelsen i 2010 har Humble Bundle spredt spill, software, e-bøker og mye annet til folk over hele jorda. Dette burde sjekkes ukentlig, for dette er billige greier. Men la oss ikke glemme hva Humble Bundle egentlig gjør, ikke bare er det billig, men en liten del av det går til veldedighet og selvfølgelig til utviklerne og Humble Bundle selv.

Humble Bundle

VR er fokuspunkt i Humble Bundle

Vi legger ikke skjul på at vi i Teknoteket er over gjennomsnittet interessert i VR. Vi har faktisk et eget rom dedikert til kun dette, og kanskje litt for mange headsett som ikke brukes nok.

Noen av titlene på VR Showcasen til Humble Bundle har vi allerede testet, samt gleder oss til å teste resten av disse. Saints and Sinners her får en klar 10/10 would play again av oss, dette er en av de bedre VR titlene du kan få tak i, men er kanskje ikke for alle. Dette er satt i The Walking Dead universet, hvor du blir kastet rett inn i zombie apokalypsen. Ekkelt, brutalt, nervepirrende og morsomt og denne tittelen alene gjør det verdt å plukke opp dette tilbudet.

The Walking Dead: Saints & Sinners

Saints and Sinners er kanskje alt man kan spørre om når det kommer til å oppleve zombie apokalypsen på nært hold. Du får en armada med muligheter når det kommer til det å føle på å måtte overleve i menneskehetens siste stund. Her må du som regel bruke god tid til å få et godt overblikk, snike deg rundt, planlegge og bli kjent med befolkningen. Om du er en av de snille såklart. Det finnes lite som gir det samme smilet om munnen når man får kjøre kniven inn i en intetanende dævving som rusler rundt i gata.

Green Hell VR

En annen nevneverdig tittel i Humble Bundle tilbudet er den “nylig” utgitte Green Hell VR. Dette spillet er opprinnelig et vanlig spill som har fått en veldig god VR port. Om du synes Green Hell er ekkelt og realistisk nok fra før av så kan du prøve å ta på deg VR brillene å fyre opp dette for en ny playthrough. Det å kunne nesten føle blodiglene på diverse kroppsdeler bringer bare tilbake mareritt fra barndommen. Ekkelt og gøy!

Green Hell, som tittelen tro, er noe av det vanskeligste du kan bryne deg på når det kommer til overlevelses sjangeren. Dette er sjukt vanskelige greier hvor du må finne ut av mesteparten selv. Du får selvfølgelig et lite kurs fra introen om hva dette spillet dreier seg om, men er fremdeles et helvettes minefelt når du skal ut i jungelen på egenhånd. Green Hell anbefales på det sterkeste, men smør deg gjerne med litt tålmodighet før du rusler ut på eventyr.

Aldri for sent til å prøve VR

Om du ikke har fått satt bena dine i VR verden enda så kan dette være en veldig god introduksjonspakke. Meta Quest 2 vil snart komme på “tilbud” med reduserte priser pga Meta Quest 3 som er rett rundt hjørnet.

Om du ikke ønsker et standalone headset, men heller noe som kan kjøres sammen med den kraftige stasjonære datamaskinen din så kan du alltids lese deg opp til hva slags briller som hadde passet deg og ditt bruk. I Norge anbefaler vi HTC Vive eller HP Reverb med litt mindre FoV, dette er alltid gode valg i enhver VR setup.


Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!