HumbleBundle til folket!

HumbleBundle Banner

Hva har HumbleBundle for oss denne gangen? Vi tar en titt.

HumbleBundles kommer og går, alskens type software får god spotlight på nettsiden. Det spiller ingen rolle om det er bøker, programguider eller spill, her skal vi få billig moro samtidig som vi støtter en god sak. HumbleBundle er et selskap som startet i 2010, de lever av salg via softwarepakkene du finner på hjemmesiden til HumbleBundle – Mye av det de tjener blir også donert til andre organisasjoner og bedrifter.

Mye spennende i denne perioden

Denne gangen finner vi intet mindre enn fire stk bundles som fanger våre øyne. Her er det snakk om to bundles med assets til Unreal Engine som inneholder hundrevis, hvis ikke tusenvis av assets du kan bruke til prototyping eller rett og slett til ditt eget spill. Mengden med content du får for pengene her er ubeskrivelig, hadde vi brukt Unreal Engine selv så hadde vi slått til med en eneste gang. Forrige gaming bundle var det snakk om alt en togfantast kunne ønske seg, kanskje ikke helt vår greie, men kult likevel.

Dette er kun en av pakkene du får via HumbleBundle – YouTube.

Assets til mangfoldige tusen kroner

Disse pakkene med assets koster gjerne tusenvis og er gjerne veldig gjennomført, du får med andre ord det du betaler for her. Du kan også sjekke ut Synty Store om du ønsker assets til Unity (og Unreal), det hender også at de er med i HumbleBundles eller at de har lokale salg via nettsidene dems. Det er fremdeles tid igjen til å skaffe Unreal Essentials #1 fra nettsidene, men fra skrivende stund så slutter dette tilbudet ila dagen, smi mens jernet er varmt, dette er billige greier

En annen pakke fra HumbleBundle, her gjelder det å slå til – YouTube.

Spill som Mortal Kombat 11 og System Redux

Spillpakkene denne gangen er en blanding mellom Arcade og Cyberpunk. Her får vi kule titler som Mortal Kombat 11 og Observer: System Redux. Personlig har vi kun alt for mange timer med Mortal Kombat 11 og ingen med System Redux. Spillet har dog scoret en 9/10 og har ganske gode reviews fra flere kilder.

Som mange vet kommer Mortal Kombat “1” ut den 14. September i år og er NetherRealm Studios sitt nyeste tilskudd i familien til det brutale slåssespillet som har skapt ekstrem kontrovers gjennom spillhistorien. Mortal Kombat er full av ekstrem vold og overdreven blodsprut, så om du er litt sensitiv for dette så kan vi absolutt ikke anbefale et slikt spill. Men for de som digger det, hva venter dere på? Dette her er rått!

Mortal Kombat 11 er som sagt nummer 11 i rekka, det anbefales å prøve alle sammen da hver og en har sin egen sjarm. Våre favorittkarakterer fra hele serien må nok bli Goro, Kintaro, Baraka og Raiden. Disse karakterene har et meget stort særpreg over seg, samt det var de som satt ekstra fast siden introduksjonen til dette ekstreme spillet i barndommen. Det var nødvendigvis ikke lov til å spille dette da det kom, men hvem kunne stoppe galskapen? Ingen!

Mortal Kombat 11 Cinematic Reveal – YouTube. (Advarsel* Mye blodsprut)

Observer: System Redux er en gjemt cyberpunk perle

Observer: System Redux er et Cyberpunk aktig spill som kom ut i 2017. Det er et psykologisk horror spill hvor du spiller som Daniel Lazarski, en detektiv fra politigruppen “Observers” i krakow. I Observer universet har de fleste et hjerneimplantat som Lazarski kan hacke seg inn i via en dings ved navn “Dream Eater“, slik at personens avhør går uten problemer.

Observer er satt i 2084, Polen, Krakow, etter en digital landeplage kalt Nanophage som kostet tusenvis av liv. Plagen utløste et overforbruk av narkotika og satte i gang en krig. Politigruppen Lazarski er medlem av har direkte lov til å hacke implantatet til innbyggerne. Kampen starter når Lazarski får en sak hvor en person har blitt partert og hodet er forsvunnet. Dette spillet ser interessant ut og er definitivt verdt å plukke med seg om man har interesse for detektivarbeid.

Observer: System Redux – YouTube.

HumbleBundle fortsetter å levere, uke etter uke, måned etter måned. Det er kanskje ikke alt på lista som er så interessant for den vanlige mannen i gata, men de har hvertfall noe gang etter gang for hver og en bak pc skjermen. Her er det mye å få for penga, så det gjelder å følge med når de slipper en ny bundle, gjør du ikke det kan du misse noen skikkelige titler for en slikk og ingenting.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!