Intel Extreme Masters 2023 CS:GO i Oktober

Intel Extreme Masters 2023 Banner

Intel Extreme Masters er en av verdens største e-sport turneringer verden over, og har vært gående siden 2006. I 2007 hadde de første sesong hvor de holdt finalen i Counter-Strike og Warcraft III i CeBIT Expoen, den som en gang var verdens største «Computer Expo».

Veien videre for Intel Extreme Masters har nå bygget seg opp til hele 18 sesonger holdt i forskjellige arenaer verden over. I år er det tid for CS:GO i Sydney med en premiepott på 250.000$, dette oversetter med dagens kurs til ca 2.662.000 Norske kroner. Billettene er allerede utsolgt, så hvis du skal ha noe sjans så er du nok nødt til å prøve å hente fra privatmarkedet.

Hvem vi kan forvente i Intel Extreme Masters

Det er hele 16stk lag som skal konkurrere om premiepotten i år, og vi får gjensyn med store CS:GO lag som FaZe Clan, Fnatic og Team Vitality. Våre egne Norske helter, Heroic, ser ikke ut til å delta i IEM i år, slik de gjorde i 2022 når de tapte mot Russiske Virtus.Pro. Ikke alle kan møte opp selvfølgelig, men vi finner uansett mange av navnene som rangerer som de beste i verden i følge pro.eslgaming.com

Intel Extreme Masters 2023 vil ta plass i «Aware Super Theater» lokalisert i ICC Sydney.

Intel Extreme Masters CSGO

Skal vi følge Intel Extreme Masters Arena Schedule så vil den se slik ut:

Intel Extreme Masters CS:GO

For de som har skaffet billetter blir det nok fullpakket med action og spenning for de fleste, vi regner jo med at de som har kjøpt seg plass er hardbarka fans som enten har reist langt eller holder til i Australia fra før av.

Det blir utrolig spennende å se hvem som stikker av med seieren i år og 2.6 millioner kroner, dette vil garantert hjelpe hvilket som helst lag med å få leve drømmen i videre. E-Sport er en utrolig vanskelig sport, og hvis man skal holde seg relevant er man nødt til å ta det blodseriøst. Trener du ikke på regelmessig basis, akkurat som i “vanilla” sport så er det fort gjort å bli danket ut av andre lag som trener hardere.

LES OGSÅ: Historien om E-Sport Norge – Vi forklarer hendelsesforløpet her til lands.

Her i lille Norge har vi sjeldent store e-sport arrangement, men hvis man skal nevne noen så kan en jo dra frem GoodGame og Gigacon som de største arrangørene, Riddle er også ute på banen med et eget senter for e-sport der de unge og lovende kan komme å trene eller få andre tilbud innenfor IT og Data. E-Sport Norge vokser sakte men sikkert, og vi håper flere tilbud åpner seg for både unge og voksne i fremtiden.


Det siste innen e-sport

Fortnite World Cup

Fortnite World Cup 2024

Det er snart klart for mer detaljer rundt Fortnite World Cup 2024. Spenningen bygger og fans klarer ikke sitte i …
League of Legends Riot Games

Riot Games kvitter seg med 11% av sine ansatte

Større oppsigelser hos Riot Games og Dylan Jadeja er absolutt ikke fornøyd med avgjørelsene som var nødvendige …
Intel Masters Extreme 2024 China Counter Strike 2

Counter Strike 2 lagene ved IEM Kina er kunngjort

Offisielle nyheter avslører hvilke Counter Strike 2 lag som skal få bli med i Intel Extreme Masters i år …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!