Kan pcn din dra Assassin’s Creed Mirage?

Bjørn Christian Stokke

Assassin's Creed Mirage Banner

Assassin’s Creed Mirage er rett rundt hjørnet

Assassin’s Creed Mirage er satt til lansering den 5. Oktober i år, ikke mer enn en snau uke til så får du kjenne Basim, fra Assassin’s Creed Valhalla, på en helt annen måte. I Assassin’s Creed Mirage kommer vi til en verden av intriger, historie og skjulte sannheter. I det gamle Baghdad, Persia vil du oppleve en fortelling om hemmelig brorskap, mysteriske relikvier og et mektig streb om frihet.

I det nyeste tilskuddet i Assassin’s Creed-serien vil du foreta et dypykk i den rike kulturen og historien til det gamle Persia, og lære om en konspirasjon som strekker seg gjennom flere århundre i tid. I Assassin’s Creed Mirage blir det parkour slik du aldri har sett før, nye våpen, utfordrende fiender og mange mysterier som skal løses. Fremtiden av Persia er i dine hender, er du klar?

Systemkravene til Assassin’s Creed Mirage

En skulle kanskje tro, at i 2023, så ville de nyeste spillene snart kreve minimum en 4090TI Ultra Pro, men her sitter vi da, heldige som vi er. Og skal vi så langt ned som minimumskravet så er dette faktisk ganske billig. Det vil nødvendigvis ikke se så bra ut som recommended eller high presets, men er lommeboka skrall så er det ikke så mye man kan gjøre med den saken.

Assassin's Creed Mirage System Requirements
Assassin’s Creed Mirage Systemkrav | Ubisoft

Sitter du enda på et 1060GTX kort fra 2016 kan du fint traske rundt i Persia og ha det gøy, men det er vel på tide med en oppgradering snart, du kan lett finne deg et brukt 3060TI kort på finn til noen få tusenlapper. En fjerde generasjons Intel Core I7 er heller ikke så vanskelig å oppdrive, men hoppet opp til recommended er heller ikke så ubetenkelig dyrt.

LES OGSÅ: Assassin’s Creed Mirage: Oktober 2023.

Ubisoft lover å dra tilbake til gamle røtter med Assassin’s Creed Mirage, og dette er sannelig på tide. Her blir det mindre byer, mindre løping og utforsking, og mer av godsakene, selve snikmordinga. Det er tross alt dette de startet med, og med årene som har gått så har det blitt alt for lite av det. Vi husker tilbake i Valhalla, der kunne en bare «Run & Gun», det spilte ingen rolle om du valgte snikeruten eller ikke. Det er litt synd, for Assassin’s Creed handler jo egentlig om snikmordere, ikke Rambo på tur i skævven.

Dette er bra saker i Assassin’s Creed Mirage, for skal du kikke litt på titler som «Lords of the Fallen» og «Forza Motorsport» så må du nemlig ut med et RTX2080 og eller ideelt sett et RTX4080. Minimumskravet for 40GB er ganske deilig å se, men her må du også belage deg på oppgradering om du ikke har skaffet deg SSD enda. Som i Starfield så krever også dette en ny type disk, løp og kjøp en ny SSD om du har mulighet!


Arbeidshesten
WD Black SN850X NVMe SSD M.2 1TB

Western Digital Black SN850X NVMe™ SSD M.2 leverer ytelse som nærmer seg grensene for PCIe® Gen4-grensesnittet for å bidra til å oppnå ekstremt rask ytelse fra lagringen og systemkomponentene.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.
Anbefalt arbeidshest
Samsung 870 EVO 2.5" SSD 1TB

Samsung 870 EVO har bestått kompatibilitetstester med større vertssystemer og applikasjoner, deriblant chipset, hovedkretskort, NAS og videoopptaksenheter. Som siste tilskudd til den globale bestselgerserien EVO er 870 EVO en dokumentert allsidig enhet som er kompatibel med alle typer systemer og arbeidsoppgaver.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

LES OGSÅ: Assassin’s Creed Mirage + Haptics = Sant.

Assassin's Creed Mirage
Assassin’s Creed Mirage | Ubisoft

Legg igjen en kommentar