League of Legends Bullet Heaven

League of Legends Riot Games

League of Legends (LoL) er et enormt populært flerspillerspill, utviklet av Riot Games og utgitt i 2009. Spillet har blitt et globalt fenomen med millioner av spillere over hele verden.

I LoL konkurrerer to lag bestående av fem spillere hver i et MOBA-format, hvor målet er å ødelegge motstanderens Nexus mens de forsvarer sin egen. Spillere må samarbeide, strategisere og utnytte forskjellige karakterers unike ferdigheter for å lykkes.

Bullet Heaven er litt annerledes enn Arena

Tidligere har League of Legends hatt en egen modus kalt Bullet Hell. Denne modusen har generelt handlet om at du kunne bruke mer av dine skills og spells i et fortere tempo. Modusen er laget for å skape variasjon og for at spillere skal kunne spille på en annen måte enn klassisk LoL. Disse varer ofte i en begrenset tidsperiode, og avsluttes når Riot Games selv ønsker.

LES OGSÅ: Spillkonsollens reise fra Crash Bandicoot til Virtual Reality.

Nå er det på tide med en ny modus, denne heter Bullet Heaven, og er inspirert av den tidligere modusen Bullet Hell. Det skal nevnes at denne modusen er litt annerledes, og Selina Liu sier videoen at det ikke er så mye mer annerledes enn standard League of Legends, og er litt mer avslappende enn Arena modusen.

In this mode, you’ll be able to fight against hordes of enemies by yourself or with friends,” developer Eduardo Cortejoso said. “So whether you’re looking for a challenge, or you just want to have some fun with friends, we want this to be something everyone can enjoy.

-League of Legends

Det er også postet et screenshot av modusen, og for de som har vært innom Vampire Survivors kan klart se hva dette ligner på.

Cortejoso forteller at Bullet Heaven skal være markant annerledes fra de forrige League of Legends PvE modusene som f.eks Odyssey: Extraction eller Star Guardian.

Bullet Heaven

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

Per nå er det ingen offisiell dato for lanseringen av Bullet Heaven modusen, men Cortejoso nevner at de har planer om å rulle ut oppdateringen i midtårseventen ila 2024. Det vil normalt bety i midten av juni for League of Legends.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!