League of Legends: Kvaliken er over og finalen er neste

Det ble hett under hvem som fikk kvalifisere til MSI-finalen i år.

MSI turneringen er en av de største vi har innenfor League of Legends, og i år var det noen lag som skilte seg ut, og noen ble dratt ned i dragsuget. Spenningen før finalen er allerede høy og vi gleder oss til å se hvem som stikker av med 50.000$ og prestisjen som følger det å holde pokalen i år.

T1 på topp

Det er unektelig mye T1 fans der ute, og Faker er en av de som har mest erfaring ute i feltet og på scenen foran tusenvis av mennesker. Og slik T1 viste dominanse under MSI er inget unntak denne gangen heller, dette teamet har stålkontroll. T1 viste virkelige muskler under LCK men tapte på målstreken da de ble slått av Gen.G i finalen, men rivalskapet er ikke over da det blir mulig rematch i MSI finalen – Da får T1 muligheten til å vise at de enda en gang er det sterkeste Koreanske laget.

League of Legends T1

T1 fra 2022

G2 regjerer

Europeerne får det ikke lett heller da Koreanerne er førstevalget til duell. Både G2 og MAD Lions må ut i kamp mot T1 og Gen.G – Her vil svetta renne og tårene trille. G2 er gjerne de første som ryker tidlig under press så det gjenstår å se om de vil seire med triumf denne gang eller ramle som et korthus. Dog er G2 en av de mer interessante spillerne å få med seg i år på grunn av den spesielle spillestilen de har, dette er ikke A4 League spør du meg og er en av kampene du virkelig kan se frem til. Her kan hva som helst skje!

G2 2023 SPRING

JDG utfordrer

En annen favoritt er Jingdong gaming som kommer rett fra LPL, det var det teamet som var best i League miljøet fra den kinesiske regionen. JDG har en ny spiller i rostern dette året, og det er ingen andre enn Gen.G sin tidligere botlaner, Ruler. Dette kommer til å bli helt herlig å se tidligere kameratskap nå bli til erkerivaler i finalen og det er garanti for at disse matchene blir hete. Hvem stikker av med seiern her? Vil Ruler’s nye team triumfere eller blir de overkjørt av Gen.G. Det som mangler nå er om de faktisk møtes i finalen, dette vil tiden vise.

League of Legends Top 3 Fan Favourite teams expected to win MSI 2023 3

Gen.G knuser

Sist men ikke minst har vi Gen.G, det beste til slutt såklart. Disse er helt i toppen i LCK og er kanskje en av de mere dominerende teamene vi har sett fra alle regioner. Når Gen.G fyrer opp så blir det ordentlig kamp og de gruser somregel opposisjonen med intrikat team play og taktikker, det er en fryd å se på når disse er på banen. Som tidligere sagt har de skiftet ut botlane fra å ha Ruler til å ha en nykommer, Peyz. Selvom Ruler er ute av teamet så tar de ingen fanger, her skal det vinnes uansett hva som skjer.

LeagueOfLegends LCKSpring2023 Finals GenG TeaserPose 1024x576 1

Bilde supplert av Riot Games

Vi håper alle teamene møter i finalen med full energi og at alle er klare til å vise showmanship og godt spill. Forhåpningene i år er høyere enn noen gang, innsatsnivået er skyhøyt og veien til MSI har vært knallhard. De som ikke er nevnt her samt de som er ønsker vi lykke til, måtte de beste vinne og få æren av å holde MSI pokalen i år!

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!