League of Legends MSI 2023- Playoffs

Hvert år holdes det en flust av turneringer innenfor det populære MOBA-spillet, League of Legends. Vi har turneringer som LCS, LPL, LLA, LCK og mange fler. Noen holdes på hjemmebasis og andre holdes på små turneringsrom, men når det kommer til de største så er det snakk om et stort Arena, klar til å romme tusenvis av heiende fans. I år er korona-restriksjonene omtrent borte og vi kan komme oss tilbake til normalen alle har savnet. League of Legends MSI finalen er i gang og matchene er mer spennende enn noen gang!

Mange lag med i League of Legends

Vi i Teknoteket.no har ikke fått med oss absolutt alle matchene i League of Legends MSI, men de vi har sett, har ikke lagene spart på kruttet. Det er blodkamp, gamle rivaler og noen av spillerne har byttet lag og nå må møte de gamle lagkameratene sine i kamp. Les gjerne litt av introduksjonen til lagene vi kan se i år her.

Under følger vi resultatene så langt i League of Legends MSI-finalen.

League of Legends

Team Standings – League of Legends MSI Finals, Mandag 15.Mai, 2023.

Du kan se alle matchene på sidene til League of Legends her.

Full fres i League of Legends kvaliken

Matchene vi har sett så langt er mellom C9-GG, G2-MAD, JDG-GG, og T1-MAD, og resten skal spilles av på storskjermen når tiden strekker til. Våre favoritter blandt disse var vel C9 mot GG og T1 mot MAD, hvorav den først nevnte startet med en total dominanse og muskelutøvning fra Golden Guardians. Evnene dems i early game var helt enestående, frem til det ikke var det lenger.

GG under mid-game begynte å gjøre små feiltrinn over hele linja, Dette så Cloud9 de kunne misbruke og la frem pisken med en eneste gang. Dette førte til en total snuoperasjon hvor GG ikke klarte å hente seg inn, uansett hva de gjorde så var det nytteløst, og det endte med at de ble knust 3-1.

Matchene MAD hadde mot T1 var bare helt herlig å se på, MAD hadde ikke et snev av håp mot å slå T1 og Faker i noen av kampene som ble spilt. Her vil vi som alle de andre gjør, skryte av hvor utrolig god mid-laneren til T1 er, og Faker beviser nok en gang at han er en av, hvis ikke verdens beste mid-laner.

Hvem som får lov til å gå videre til neste steg får vi vite veldig snart, finn godstolen og bli med de kjente ansiktene som caster hele eventen for dette er underholdning som ikke skjer hver dag.


Siste innen Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming (2024)

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

Beste streamingplattform for gaming (2024)

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!