League of Legends Worlds 2023

League of Legends Worlds Sveits

League of Legends, ofte forkortet som LoL, er et av verdens mest populære og konkurransedyktige onlinespill. Dette multiplayer online battle arena (MOBA) spillet har tatt millioner av spillere over hele verden med storm siden det ble utgitt i 2009 av Riot Games. League of Legends gir deg muligheten til å utforske en fantasyverden fylt med spennende kamper, taktisk dyktighet, og et bredt utvalg av unike «Champions».

Verdensfavoritten til Riot Games er ofte forbundet med esport som blir spilt på store arenaer verden over. I år er ikke annerledes da vi har hatt store hendelser som MSI 2023 Playoffs og nå Worlds 2023 som tar plass i Sør-Korea. De som har skaffet seg billetter, og eller følger med online vil ikke bli skuffet, for her er det satt opp til het action fra første stund.

League of Legends Worlds 2023 oppsett

League of Legends Worlds 2023 markerer en av de største ærene et lag kan ha. Her er det som regel alt eller ingenting, og taper man her betyr det ofte massive nederlag. World Championship kommer etter vanlige play-ins hvor forskjellige lag har ofret nesten alt for å få plass på lista.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

Det typiske oppsettet er gjerne 3stk vinn eller 3stk tap, her er det førstemann til 3, og eller best av 5 om det skulle drøye så langt. Dette kalles en Swiss Stage. Årets World Championship blir holdt i Seoul, Busan i Sør-Korea.

League of Legends Worlds Sveits

Første ut i League of Legends Worlds er Gen vs Gam

I skrivende stund er første kamp allerede i gang nå på morgenkvisten. Her har vi GEN som skal forsvare sin ære mot GAM. Overtaket ligger hos GEN med 17-5, og de kan trygt gå av med seieren med spillerne Doran(Top), Peanut(Jgl), Chovy(Mid), Peyz(Bot) og Delight(Sup). Det Sørkoreanske laget starter godt, men kan de ta de sterke Vietnamesiske GAM? GAM har vært i lupen siden 2014, og er det noen som kan slå hardt tilbake så er det de. Dette har de bevist gang på gang, og i år kan alt skje, så følg med.

LES OGSÅ: Riot får Norsk stolthet med i Valorant.

Som forklart i bildet over får lag som T1, Cloud9, MAD Lions, Bilibili Gaming og Fnatic vise verden hva de er gode for, og ikke minst dem selv. Med alt på spill er det kun et lag som får stikke av med pokalen i år, og en heftig pengepremie. Men man skal ikke glemme at dette også er et sted hvor vennskap formes, muligheter vil oppstå og ikke minst at man må ha det gøy på veien.


Siste Nyheter

Call of Duty Black Ops 6

Nytt Call of Duty fra Activision

Tittelen blir Call of Duty: Black Ops 6 og vil ha verdenspremiere den 9. juni via Xbox-Direct, og stjeler showet …
Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Deadlock

Valve sitt nye Deadlock er avslørt

Det har gått rykter om det neste spillet fra Valve i evigheter, og i går så det ut til at …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!