Manor Lords gjør det meget godt etter lansering

Manor Lords Banner

Manor Lords ble lansert den 26. april av Hooded Horse, et publiseringsselskap med hovedsakelig fokus på å gi Indie-spill den beste sjansen for å overleve i det brutale spillmarkedet. Det er spillstudioet Slavic Magic som står for utviklingen av Manor Lords, og dets suksess er storslagent.

Manor Lords Screen01

Manor Lords selger over millionen

Manor Lords setter en imponerende rekord for seg selv ved å selge over en million kopier i løpet av de første 24 timene etter lanseringsdagen til PC på Steam. Spillutviklerne, Slavic Magic, har virkelig truffet spikeren på hodet med dette suksessfulle prosjektet og har sikret seg selv mange år med stabilt arbeid for sine utviklere fremover.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Dette bemerkelsesverdige salgstallet vitner ikke bare om spillets popularitet, men også om Slavic Magic og dets eneste utvikler både dyktighet og evne til å levere engasjerende og ettertraktede spillopplevelser til gamere over hele verden.

Manor Lords var en av Steams mest ønskelistede spill, og med godt over 3 millioner som ønsket seg denne opplevelsen var det soleklart at spillstudioet hadde gull i vente. I skrivende stund var det maksimalt 173.176 registrerte spillere som spilte samtidig og ligger på rundt 140.000 i gjennomsnitt hver dag. Tallene er hentet fra steamcharts.com.

Utviklerne har en plan over hva de vil gjøre fremover, og denne er relativt enkel, enn så lenge.

Main points for the planned next patch:

  • Fix all the weird homeless bugs
  • Tune the archer damage
  • Tune the trade oversupply mechanics (it’s too harsh and punishes regional specialization)
  • Slow down the rate of the AI claiming territories

Selv om listen er kort, behøver den ikke nødvendigvis være lang for å være betydningsfull. Når vi vurderer salgssuksesser som Manor Lords, er det ikke uvanlig å forvente en oppfølger fra Slavic Magic fremover. Deres evne til å levere et spillemesterverk som appellerer til millioner av spillere over hele verden, legger grunnlaget for forventningene om fremtidige utgivelser fra studioet.

Imidlertid er det ikke bare en garanti for at en oppfølger vil bli lansert, men også spørsmålet om den vil oppnå den samme graden av popularitet som sin forgjenger. Mens Manor Lords har vært en stor suksess med et kraftig antall spillere og en betydelig tilstedeværelse på Steam, er det en utfordrende oppgave å gjenskape den samme magien i en oppfølger.

LES OGSÅ: Another Crab’s Treasure får gode karakterer.

Faktorer som spillmekanikk, historiefortelling, grafikk og til og med markedstrender kan alle påvirke mottakelsen av en oppfølger. Så selv om forventningene er høye, gjenstår det å se om Slavic Magic vil klare å gjenta suksessen sin med en oppfølger til Manor Lords, eller om de vil ta en ny og spennende retning som utfordrer forventningene til spillere overalt.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!