Minecraft kommer til Netflix

Minecraft Netflix

I løpet av de siste 15 dagene har Minecraft markert sitt 15-årsjubileum med en rekke spennende kunngjøringer. Blant høydepunktene er lanseringsdatoen for det etterlengtede Tricky Trials og den offisielle avsløringen av Minecraft Villager Rescue. En ny Netflix-serie, sentrert rundt Minecraft, ble også kunngjort, noe som har skapt stor oppmerksomhet. Feiringen har inkludert spesielle virtuelle begivenheter, eksklusive spilloppdateringer og unike innholdspakker tilgjengelige for spillere.

Minecraft feierer 15 år og kommer til Netflix

Den animerte serien produseres i samarbeid med Netflix og det velrenommerte animasjonsstudioet WildBrain. Dette studioet har en imponerende portefølje og er kjent for å ha produsert flere populære serier som Sonic Prime, Carmen Sandiego og Ninjago: Dragons Rising. Med deres erfaring og kreativitet, i kombinasjon med Netflix’ globale plattform og ressurser, er forventningene høye til denne nye animasjonsserien.

Per dags dato er det veldig lite håndfast informasjon rundt denne nye TV-serien til Minecraft og Netflix, men det vi vet er at med utgivelser som Mario Bros-filmen, The Last of Us og Fallout, har filmskapere endelig klart å snu en mangeårig lang trend der spilladapsjon over til film har blitt ansett som store fiaskoer. Netflix har virkelig sluppet inn vannet denne gangen, så la oss håpe at båten flyter godt slik at Minecraft-serien blir en suksess.

Som kjent, er Minecraft den mest selgende eventyrspillet i vår tid. Det var Markus Persson og Jens “Jeb” Bergensten som sto for utviklingen av det verdenskjente spillet, underveis stiftet Persson Mojang sammen med Carl Manneh og Jakob Porsér i 2010. Ved senere tid solgte Persson seg ut av Mojang, og Microsoft overtok veien videre for det elskede spillet. Prislappen på selskapet var på svimlende 26 milliarder, og Persson kunne ta seg en velfortjent ferie, permanent, samt skape en hel del kontrovers nå som han hadde fått penger på bok og ikke var opptatt med arbeid.

I senere tid har Markus Persson jobbet med noen små prosjekter, samt åpnet et spillstudio ved navnet Rubberbrain. Studioet ble åpnet i 2015, men har siden den tid ikke utgitt noen titler. Persson ønsket også å jobbe med VR, men det ser ut til at dette ikke heller ble noe av.

LES OGSÅ: Spiller i Enshrouded lager nydelig hus i Hobbit stil.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!