Miyazaki trapper ned på prosjekter

Hidetaka Miyazaki

Hidetaka Miyazaki er et navn mange kjenner i Dark Souls-universet. Han er standard inventar i FromSoftware, og er en av selskapets viktigste roller for at Souls-spillene har blitt som de har blitt. Han er selve essensen av mesterverkene.

Sammen med hans team av utviklere og artister har Miyazaki og FromSoftware skapt en av verdens mest kjente spillsjangre og franchiser.

Med titler som King’s Field, Demon’s Souls, Dark Souls, Bloodborne, Sekiro, Elden Ring, og Armored Core, er FromSoftware banket inn i bøkene om et av de mest suksessrike spillselskapene noensinne. Nå blir neste på lista Elden Ring Shadow of the Erdtree, og verden venter i spenning.

Elden Ring Dragon

Miyazaki sier han må delegere vekk videre Souls-spill

Som kjent er Hidetaka Miyazaki vært en ledende direktør for alle Souls-spill, bortsett fra Dark Souls 2. Og selvom Dark Souls 2 er det mest forhatte i serien, sier Miyazaki at det spillet likevel er et av de viktigste for skapelsen av Elden Ring. For det var nemlig i Dark Souls 2 at FromSoftware begynte å eksperimentere med en oppskrift som baserte seg på et Souls-spill med en mer åpen verden, kontra en fastsatt lineær progresjon.

Nå sier Miyazaki i et intervju til IGN at han likevel må ta valget om å delegere vekk direktørstillingen til andre lovende og kommende talenter, og at han muligens heller tar en høyere ledende stilling i Souls-prosjektene.

LES OGSÅ: Spillutviklere: Hvem står bak ditt favorittspill?

Miyazaki snakker også litt om Bloodborne, og om hvor mye det gleder han over at spillere fremdeles ønsker seg en ny versjon av det berømte Souls-like spillet. Det eneste han kan si om Bloodborne er at FromSoftware ikke eier den tittelen, og alt av informasjon rundt spillet eller dets arvtaker ikke er hans plass å snakke om.

Han nevner litt om at FromSoftware for øyeblikket ikke har noen andre planer om Armored Core-serien. Suksessen med Armored Core 6, og seriens gjenoppstandelse er en god indikasjon på hva selskapet er i stand til. Det er mulig at de tar serien til nye høyder, men for øyeblikket er det ikke bestemt noe.

Hva som skjer i fremtiden for Hidetaka Miyazaki er usikkert, men det vi vet er at vi ser frem til Elden Rings nyeste expansion pack, Shadow of the Erdtree. Den 21. juni braker det løs, og tilleggspakken kommer til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Microsoft Windows (PC).


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!