MK1 Sneak Peak

MK1

NetherRealm Studios sparer ikke på kruttet i mk1

Summer Games Fest er i full gang, og vi har allerede fått en del smakebiter. Det er lite som får oss til å måpe like mye som når Mortal Kombat kommer opp på storskjermen, og NetherRealm Studios har 4 minutter til å vise hva de er gode for.

Mortal Kombat “MK1” sparer ikke på noe

Denne utgaven Mortal Kombat er noe av det sjukeste vi har sett en trailer på. Sekvensene, animasjonene, grafikken og den overflødige blodspruten er helt on point, som forventet. Gliset var stort når gamle helter som Goro, Kano, Kung Lao, Johnny Cage og fler viste seg i løpet av videoen og vi gleder oss til å hamre løs på kontrollern når dette kommer i hus.

Det er litt usikkert enda på hva slags karakterer vi får tilgang på, og det er annonsert at vi skal kunne få hjelp underveis i kamper av forskjellige tidligere slåsskjemper. En annen kul nyhet er at en av 90-tallets filmhelter vil dukke opp i MK1. Jean-Claude van Damme er i spillet som et skin for karakteren Johnny Cage, og får også stemmen hans. Van Damme var inspirasjonen til Johnny Cage i det opprinnelige 1993 Mortal Kombat.

MK1 GamePlay | NetherRealm Studio | YouTube.

Et nytt univers i Mortal Kombat

MK1 er satt i et helt nytt univers skapt av Ildguden Liu Kang. Historien er helt fersk, men vi får gjensyn med mange av karakterene vi allerede kjenner til. NetherRealm lovet nye kampsystemer, moduser og med Kameo Fighters. Dette er vel det vi ser i den 4 minutter lange traileren hvor spilleren får hjelp av andre slåsskjemper fra Mortal Kombat universet.

Det holdes en beta i August, og det er kun de som forhåndsbestiller som får tilgang til dette. Lukter vi en “Kollektor’s” edition? Les gjerne vår lille historiesnippet av Mortal Kombat her. Under følger den offisielle traileren til det nye MK1 fra NetherRealm Studio.

Mortal Kombat 1 | NetherRealm Studio | YouTube.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!