Mortal Kombat “1” får allerede DLC før release

Mortal Kombat

Vi er litt forfjamset etter den nye mortal kombat “1” nyheten.

Mortal Kombat “1” er satt til å lanseres 19. September 2023 og er etterkommeren til Mortal Kombat 11, det ble også gjort et lite sidesprang til mobil med Mortal Kombat Onslaught, men dette til en annen dag. Vi er godt kjent med den fantastiske og blodige spillserien hvor du bokstavelig talt knuser trynene til motspilleren din.

NetherRealm går litt fort i svingene

Allerede nå, ved den årlige San Diego Comic-Con, besøkte NetherRealm Studios messen med store nyheter om Mortal Kombat “1”. Trekket virker noe ut av desperasjon hvor de tyr til å lage ekstramateriell før spillet har rukket å bli lansert. Vi er enda to hele måneder unna, hvorfor velger de å gjøre dette nå? Ikke nok med at de allerede pusher på med en DLC, men må vi betale for å få innholdet?

Fremføringen av hva de hadde å tilby varte i en hel time, og slik som ved Playstation Showcasen var nyhetene om innholdet såklart meget gøyalt da vi fikk vite hvem som kom tilbake til MK1 og hvem andre som skulle ha gjesteopptreden fra andre spill og spilluniverser. I hovedlineup får vi se vår favoritt Baraka, etterfulgt av Li Mei og Tanya. Den andre listen viser hele seks forskjellige DLC karakterer inkludert tre stk gjesteopptredner.

Hele listen og litt bakgrunnshistorie til Mortal Kombat “1”

Karakteren Li Mei så vi ved første debut i Playstation 2 med Mortal Kombat: Deadly Alliance. Som før så fikk vi også beskjed om at den originale stemmeskuespilleren, Kelly Hu, vil også gi stemme til den nye Li Mei i Mortal Kombat “1”, ordentlig kule saker dette her. Kelly Hu hadde sist en opptreden i Mortal Kombat 11 med karakteren D’Vorah.

DLC-en som er snakk om er originalt en lekkasje fra tidligere, men nå sier NetherRealm Studios at denne faktisk er sann. Det kommer egentlig som et lite sjokk at man så tidlig i spillets bane må måtte betale ekstra for content, men sånn går noe dagan, så det burde egentlig ikke være et sjokk i det hele tatt. Vi føler oss bare litt skuffet over dagens inntjeningsmodell, som vanlig.

Mortal Kombat "1" Gjestekarakterer
Gjestekarakterer | Mortal Kombat “1” | NetherRealm Studios.

Karakterene som ble vist her i lekkasjen er følgende:

  • Takeda
  • Ermac
  • Quan Chi
  • Peacemaker (DC Comics)
  • Omni-Man (Invincible)
  • Homelander (The Boys)

Peacemaker, Omni-Man og til slutt Homelander, er gjesteopptredener fra andre universer. Peacemaker er selvfølgelig fra DC Comics og kommer i form som selveste John Cena. Omni-Man er fra TV-Programmet Invincible og Homelander kjenner vi kanskje godt igjen fra den “nye” serien fra 2019 “The Boys”. De andre karakterene er Kombat Kid Takeda Takahashi, Telekinesis Ninja Ermac og Demon Supervillain Quan Chi fra Mortal Kombat 11.

Mortal Kombat “1” Character Reveal – YouTube.

NetherRealm gjør det fortsatt interessant

Dette er en salig røre med kule karakterer og et absolutt pluss i det nye MK1 spillet, dog er det noe ugler i mosen med visse tidslinjer her. Det har seg sånn at “Kombat Kid” Takeda Takahashi egentlig ikke eksisterer før senere i tidslinjen, men hvem vet, kanskje selveste flammeguden Liu Kang kan tukle med tiden selv? Uansett blir det helt rått med denne lineupen, og råere skal det nok bli senere i linja.

Vi ser ingen av de ekstra karakterene in action helt enda, men dette er noe vi selvfølgelig kan glede oss til. Men det vi fikk en teaser på var de tre hovedkarakterene, Baraka, Li Mei og Tanya i videoen under.

Mortal Kombat “1” Umgadi – YouTube.

Hypen over det nye slåssespillet til NetherRealm Studios begynner å bli reell, dette kommer til å bli stort, kanskje større enn det nye Street Fighter 6 som vi følte fikk litt lite dekning verden over. Dette er perler fra barndommen som har vært med oss fra den dag gaming var i det tidligste stadiet. Vi får se hvordan Mortal Kombat blir denne gangen, og så langt ser det sjukt fett ut! Om du vil ha litt mer innhold fra Mortal Kombat universet så må du gjerne lese litt mer hos The Gamer. De har et par saker hvor de skriver litt om hvordan designen til Ermac er helt på trynet og hvordan flørten mellom Tanya og Mileena endte godt.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!