Nade X Nade – VRChat

Verden i VR får stadig nye oppdateringer, og VR-Chat får ny dings, Nade x nade.

VR har kommet langt siden Palmer Luckey startet selskapet Oculus. Og da resten av verden så hvor langt de hadde klart å pushe teknologien, hang alle seg på VR-Toget. Samsung startet med sitt “Gear”, HTC med sitt Vive, Valve med sitt Index og i god Facebook stil, kjøpte Oculus og slapp sine nye Oculus versjoner, som Quest og Rift. Siden den gang har det kommet tusenvis av “VR-Gimmicks”, og nå kommer et Japansk selskap med en ny dings, Nade X Nade.

Nade X Nade

Nade X Nade, YouTube.

Nade X Nade inn i VR miljøet

Nade X Nade er laget spesifikt til det megapopulære VRChat, har du ikke testet VR, eller har et VR-Headset og ikke har testet VRChat enda anbefaler vi dette. VRChat er et unikt og sosialt spill hvor man kan prate med andre mennesker, slappe av, bli underholdt eller holde på med de rareste ting. Akkurat som i virkeligheten?

Dingsen du skal ha på hodet har et par enheter kalt Haptic Actuators på seg, som skal reagere når noen tar på hodet ditt inne i VRChat. Selskapet sin agenda er å gjøre VR mer virkelighetsnært ved å la denne lille duppeditten ta av seg oversettelsen av lyd, berørelse og hva øyne dine kan oppfatte. Dette er nok ikke en direkte hack av hva kroppen din kommer til å føle, men heller en hjelpende hånd i å oversette hva som skjer i VR verden.

Kun til VRChat

Så langt er det kun VRChat som støttes her, men planen er å integrere dette med andre spillmotorer, tror og håper vi. Dette produktet er laget i Japan, og selges foreløpig kun i Japan.

Supported Devices

VR Support og HMD’s

Vi synes det er gøy å se alle de nye tingene forskjellige selskaper finner på til oss som forbrukere. Og visstnok skal det være flere nye HMD / Standalone headset på vei fra store selskaper som Apple, Facebook, Valve, Samsung og fler. Vi smører oss med god tålmodighet for øyeblikket, men vet at Apple sitt nye XR sett er rett rundt hjørnet.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!