Neste Doom: The Dark Ages blir avslørt snart

Doom Eternal

Bekreftede rykter sier nå at det neste Doom-spillet, Doom: The Dark Ages, har vært i utvikling de siste fire årene. The Verge-redaktør, Tom Warren, kunne allerede i forrige måned gi noen små hint om hva vi kunne forvente fra det neste innslaget i den legendariske Doom-serien.

Call of Duty Black Ops 6

Doom: The Dark Ages

Det ryktes nå også at Doom: The Dark Ages vil bli avduket under Xbox Games Showcase før Black Ops-Direct tar over showet. Prosjektets navn, Doom Year Zero, har skapt mange rykter mellom årene, men det vi vet er at det ble sagt til Insider Gaming at det tar mye inspirasjon fra en middelalderinspirert verden som kun folka bak Doom kan få til. Det vil bli store mengder blod, gørr og en del overdramatisert vold. Det selger, og det vet Microsoft og Id-Software.

Doom: The Dark Ages vil nok finnes på Game Pass fra dag én, og samtidig vil det muligens dukke opp på PlayStation etterhvert, samt på PC, evt også på den nye Nintendo Switchen.

Doom-fans kan virkelig se frem til en ny og hårreisende FPS-opplevelse med demonslakting og mer historie rundt den legendariske Doom-Guy. Gjør Id-Software dette riktig kan dette bli en av de bedre lanseringene av Doom, tilogmed også overgå Doom III fra 2004.

Det er også satt av mye tid til andre spill som skal avdukes under Xbox Games Showcase, der blant annet et nytt Gears of War, Indiana Jones, State of Decay 3, Perfect Dark, og selvfølgelig Call of Duty: Black Ops 6. Listen er ikke komplett, og heller ikke bekreftet, men er noe som er ganske forventet av fans som følger godt med.

LES OGSÅ: Xbox Games Showcase inviterer til spillshow.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!