Nintendo forlater Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom | Nintendo

Zelda-sjefen forteller publikum at de har ingen planer om å jobbe videre på The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, grunnen er noe komplisert, men samtidig enkel. Spillåret 2023 har levert noen av de beste titlene vi har sett på flere tiår, og Tears of the Kingdom er inget unntak fra dette.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom har fått 9/10 og 10/10 over hele linja, og grunnen er god. Spillere elsket etterkommeren til Breath of the Wild, og med en velpolert verden som var av episke proporsjoner så er det ingen tvil om at Nintendo traff spikeren rett på hodet denne gangen.

image 4

Ingen nye utvidelser til Tears of the Kingdom

Publikum er noe forvirret over beskjeden fra Zelda-sjefen, da forgjengeren Breath of the Wild fikk to ganske store utvidelsespakker som de kunne leke seg med.

Eiji Aonuma sier i et intervju med VGC – VideoGames Chronicles at det ikke er noen planer for mer innhold til Tears of the Kingdom. Teamet føler seg ferdig med Tears of the Kingdom-verdenen, vi har allerede utforsket alle muligheter og føler det heller vil være mer givende å starte på nye fremtidige prosjekter.

Aonuma beroliger også med å si at ingen av kortene er tatt helt vekk fra bordet enda, finner de en god grunn til å besøke Tears of the Kingdom universet igjen så vil de absolutt jobbe med det i en eller annen form. Om det er direkte i spillet eller via et annet spill vet de ikke enda, så hva som helst kan skje her.

LES OGSÅ: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Smadrer alle forventninger.

Tears of the Kingdom startet egentlig som en utvidelsespakke til Breath of the Wild, men ideén var så god at de i senere tid bestemte seg for at det heller kunne bli et eget spill. Dette var en avgjørelse som skulle vise seg å bli veldig riktig for teamet bak Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom solgte 10 millioner kopier ila de 3 første dagene, og senere 18.5 millioner kopier ila 7 uker, viser en rapport fra Nintendo og flere parter. Visstnok skal Tears of the Kingdom også være det «raskest selgende tilskuddet» i hele Zelda franchisen.

Våre ønsker for neste The Legend of Zelda

Hva som blir neste i Zelda serien er det ingen som vet, kanskje ikke Aonuma selv engang. En god idé skal aldri hastes, og en god idé burde alltid få nok tid til å florere gjennom lek og idémyldring. Vi kan kun spekulere i hva vi tror blir neste Zelda spill, og hva vi håper på.

Vår første «True Zelda Experience» var The Legend of Zelda: Ocarina of Time, etterfulgt av Majora’s Mask. Vi spilte litt Zelda: A Link to the Past, men her var vi rett og slett for unge til å helt forstå hva som foregikk, og vi kom aldri langt. Moro var det uansett.

Selvom dagens Zelda spill er gøyalt så føler vi at det rett og slett blir for grandios, Breath of the Wild og Tears of the Kingdom har god magi, men blir i overkant digert.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Det vi ønsker i neste Zelda spill er at det skal være litt motsatt, det trenger ikke å være et spill som du skal kunne bruke 150 timer på fra start til finish. Muligheter for samspiller hadde også vært bra for dette hadde åpnet opp for mye annet moro, mulighet for å dele en opplevelse sammen er gull verdt for mange.

I departementet for grafikk kommer vi nok til å se et revolusjonerende skifte i det nye The Legend of Zelda spillet. Grunnen til dette er pga den nyeste Switch “2” konsollen som vi tipper kommer rundt juletider. Denne skal visstnok ha så kraftig hardware at den lett kan stille Playstation og Xbox til veggen med «Raytracing og DLSS». Vi håper uansett at neste The Legend of Zelda spill blir litt annerledes enn de to vi har hatt nå, og kanskje litt kortere, men mer polert og utfordrende gameplay.

LES OGSÅ: The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Knuser alle tidligere salgsrekorder.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Beste PC RAM for gaming (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!