Nintendo lager Super Mario RPG remake fra 1996

Super Mario RPG Nintendo

Som mange av oss vet ble det annonsert en remake av Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars fra 1996 tidligere av Nintendo i år. Tradisjon tro er gjenbruk og nostalgi noen av de viktigste verktøyene til de store spillselskapene nå om dagen. Vi er ikke helt fan av denne strategien, men noen ganger kommer det virkelige perler ut fra dette. Klarer Nintendo det denne gangen?

Nintendo har ikke mistet røttene sine

Det første vi legger ekstra godt merke til med Super Mario RPG fra 1996 og i fra annonseringstraileren er selve kampsystemet Nintendo bruker i disse spillene. Det har en ekstrem 90-talls vibe over seg, her var det en ren nostalgibombe som ble satt av her på kontoret. Når vi først så traileren var det første ordet som kom til øret “Det er jo kampsystemet som Final Fantasy ofte brukte jo!”, vi lo godt og var alle enige.

Super Mario RPG ser virkelig ut som et spill fra Nintendo, det ticker alle boksene og ser bare helt nydelig ut. Morsomme fiender, gøyal grafikk og bærer en meget “clean” og polert følelse over seg.

Nintendo har ikke mistet “piffen”

Nintendo jobber hardt om dagen, og det vises ut i fra alle prosjektene som kommer på rullende bånd. De skuffer sjeldent, og Super Mario RPG, samt Super Mario Bros. Wonder er kanskje det Nintendo trenger for å lukke 2023 med en god følelse. Vi tror den nye Nintendo “Switch” kommer neste år da dette gir mest mening ifht julesalg og spill lanseringer.

Selskapet holder lite igjen ved gjenbruk av alle kjente karakterer fra Super Mario universet, naturligvis, dette er jo tross alt Super Mario det er snakk om, hva ellers skal de bruke. Uansett er det godt å se alle karakterene, det gir alltid en god følelse å se Super Mario i “ny” drakt og konfigurasjon, til dags dato har vi enda tilgode å kjede oss med et Mario spill.

Super Mario RPG

Kan allerede pre-order Super Mario RPG

Pre-Orders for Super Mario RPG er allerede i gang hos Amazon, men det blir nok noe tid igjen før vi får se dette i Norge, som vanlig. Ikke at dette er noe massivt problem, vi er jo tross alt bare et lite land ifht mange andre på spillmarkedet.

Selvom Nintendo ofte spenner bein på seg selv, slik som at de bare kansellerer store events som Super Smash World Tournament fordi noen har hatt en dårlig dag på kontoret. Eller når de drar ut stikkontakta på private prosjekter eller store Twitch streamere på totalt feil grunnlag fordi noen har glemt morgenkaffen sin, så kan vi rett og slett ikke slutte å elske det selskapet lager til oss.

Super Mario RPG

Super Mario RPG ser gøyalt ut

Spillet går ut på å få tak i nok stjerner slik at Mario kan reparere Star Road før han kan få muligheten til å komme seg til Bowser sitt slott for en siste konfrontasjon med Smithy. Oppskriften i seg selv er noe repetativ, men dette er Mario vi snakker om, selvfølgelig skal vi knuse trynet på det som er i veien for oss. Det spiller ingen rolle om det er Bowser eller noen andre, sålenge vi får utfordret en gøyal karakter.

Super Mario RPG ser gøyalt ut og burde være på ønskelista hos de fleste, kjøp deg selv en fin julegave eller ønsk deg dette fra foresatte eller familie. Super Mario går rett og slett aldri galt og er en klar vinner i de fleste husstander. Det er en klar og god grunn til at vår lille rødkledde rørlegger har tålt tidens tann, og måtte vi få feire Mario sine venner og fiender sammen med Nintendo i mange tiår til.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

PC RAM: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!