Nintendo Switch 2 er endelig avslørt

Nintendo Switch 2 Banner

Lenge har det vært rykter om en Nintendo Switch 2 på vei fra selskapet. Større partier av 8″-skjermer fra leverandører som skulle støtte 720 eller 1080p. Talspersoner fra flere selskaper meldte også uavhengig av hverandre at det skulle nå omsider være en ny switch på vei, og at lanseringen var bekreftet innen 2025. Dette viser seg nå å stemme, for nå har endelig Nintendo brutt isen.

Nintendo Switch 2 Banner

Bekrefter Nintendo Switch 2

Den etterlengtede oppfølgeren til Nintendo Switch har vært gjenstand for spekulasjoner og rykter i lang tid, og fansen har ivrig ventet på en offisiell kunngjøring fra selskapet. Nintendo Switch 2 forventes å bygge videre på suksessen til sin forgjenger med nye og forbedrede funksjoner, inkludert kraftigere maskinvare, bedre grafikk, og et enda bredere utvalg av spill.

Nintendo Switch 2 representerer en ny milepæl i spillverdenen, og fansen ser frem til å utforske nye eventyr og opplevelser i Nintendo-universet med denne banebrytende konsollen.

Via Nintendo sin offisielle Twitter-kanal bryter Nintendo endelig stillheten rundt den lenge etterlengtede konsollen. President Furukawa deler med fansen at de vil kunngjøre den nye Nintendo Switch 2-konsollen i løpet av kvartalet. Han påpeker også at det er over ni år siden Nintendo Switch ble annonsert, tilbake i mars 2015.

Nintendo planlegger å avholde et nytt Nintendo Direct-show i juni, hvor de vil gi detaljer om den nåværende Switch-lineupen og kommende spill for resten av 2024. De spesifiserer imidlertid at det ikke vil være noen nyheter om Nintendo Switch 2 under dette showet.

Så langt er det kun spekulasjoner om hvordan den neste generasjonen av Nintendo Switch-konsollen blir, men noen detaljer virker å være ganske håndfaste. For eksempel blir skjermen angivelig oppgradert til 1080p, og konsollen vil fremdeles kunne brukes både håndholdt og koblet til TV-en, slik det nesten alltid har vært.

Vi vet også med sikkerhet at den nye spillkonsollens maskinvare får en betydelig oppgradering, men spesifikasjonene for denne oppgraderingen er fremdeles ukjente.

Den nye konsollen kan nesten forventes å slå tidligere salgsrekorder i dagens marked. Spilling generelt er nå mer utbredt og akseptert, og det er ingen tvil om at Switch-eiere nå venter spent på en ny konsoll fra Nintendo. Et av de største spørsmålene våre, og kanskje alle andres, er om Nintendo Switch 2 blir bakoverkompatibel. Det vil nok være litt overraskende, men kanskje ikke komme som et stort sjokk, hvis Nintendo bestemmer seg for å ikke støtte dagens kassetter på neste generasjons konsoll.

LES OGSÅ: Nintendo Switch 2 kommer i 2025.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!