Nintendo Switch 2 kommer i 2025

Nintendo Switch 2 Banner

Nintendo Switch, og nå Nintendo Switch 2 er en av de mest populære julegavene under juletreet hvert eneste år. Konsollen er en perfekt introduksjon til gaming for alle i familien. Spillkonsollen kan brukes til streaming med Twitch eller Kick, og en kan lage godt innhold til YouTube om en også ønsker dette. Nintendo er en direkte rival til både PlayStation og Xbox, og har vært den konsollen som har hatt aller lengst kjøretid på markedet.

NintendoLogo

Nintendo Switch 2 lyser i horisonten

Ryktene spres som ild i tørt gress, og vi venter i spenning på når Nintendo skal komme med en offisiell beskjed til folket rundt lanseringen til en ny spillkonsoll i Nintendo Switch-familien.

Nå sier flere kilder, uavhengig av hverandre at Nintendo Switch er planlagt lansert tidligst i løpet av mars. Både Bloomberg, Video Game Chronicles og Eurogamer sier at de har kilder som bekrefter lansering i 2025.

Tidligere rykter fra Bloomberg forventet en lansering rundt juletider i 2024, men nå viser det seg at Nintendo trenger mer tid for å forberede seg. Dette er helt greit for oss, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, er det ikke det de sier?

Tidligere skrev vi også om en lekkasje Bloomberg meldte angående en massiv leveranse av flere millioner med 8-tommers LCD-skjermer som skal brukes i produksjonen av den nye Nintendo Switch 2-konsollen. Disse skal angivelig være rundt 1280×720 eller høyere i oppløsning. Det den nye Nintendo Switch 2-konsollen trenger, er skikkelig støtte for 1920×1080-gaming. En ny konsoll i FHD burde den nye hardwaren takle, men spørsmålet er om batterikapasiteten er god nok, tross alt er Nintendo sitt satsingsområde håndholdte konsoller.

Eurogamer melder også at Nintendo flytter deres lansering for å sikre seg at den nye Nintendo Switch 2-konsollen har nok kommende spill når det først skjer. Dette betyr at det er flere selskaper som faktisk vet om lanseringen av den nye Nintendo Switch 2-konsollen. De som også lager spill for denne er nødt å vite hvilke deadlines de skal forholde seg til.

Tidligere snakket vi om at det var en hel haug med spillutviklere som hadde fått tilgang til Nintendo sitt nye development kit for å utvikle spill til deres nye hardware. Vi er litt usikre på hvilke spillmotor som er kompatibel med det nye development kittet, men trolig blir det kompatibelt med Unreal Engine og Unity.

Rykter sier også at Nintendo Switch 2 skal kjøre på teknologi fra Nvidia, dette tilsier at den nye konsollen kan få støtte for oppskaleringsteknologi, slik som Nvidia DLSS (Deep Learning Super Sampling).

Vil Nintendo Switch 2 bli deres nye hit? Og vil den være bakoverkompatibel? Vi nærmer oss det åttende år for Nintendo Switch, nå er det på tide med en ny maskin fra Nintendo.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!