Nintendo Switch “2”?

Nintendo NES Konsoll

En godt voksen stund siden nintendo Switch lanseringen. Når er neste?

Det er et viss intervall mellom lanseringen av en ny konsoll hos hver konsollmaker. Xbox- PlayStation- og Nintendo er de angivelige store. Andre som har prøvd og feilet er selskaper som hadde Sega, Atari, Dreamcast og fler. Hardware og software utviklingen skjer i skremmende fart, og konsollmakerne må holde følge. Den mest realistiske holdningen vi kan ha til å forvente en release mellom hver konsoll er ca 4-6 år, mens variasjoner i hovedproduktet kan komme med et mye raskere intervall.

Dette er hva vi har hørt og hva vi kan spekulere rundt. Nintendo Switch er nå inne i sin syvende “periode” med et salg på rundt 125 millioner enheter og Nintendo sier de forventer et salg på ca 15 millioner enheter neste år. Historisk sett så burde nå neste konsoll nå være rett rundt hjørnet, en Nintendo Switch “2”. Selvom Nintendo har bekreftet at det ikke kommer en ny versjon av Switchen så kan man spekulere på om de planlegger oppfølgeren. Switch selger dårligere og dårligere – det betyr gjerne at noe større må komme for å vippe den av tronen.

På tide med en ny Nintendo Switch

Det er via Bloomberg vi hører at Nintendo Switch salgene har begynt å falle den siste tiden, og at vi ikke kan forvente en ny variasjon av konsollen tidligst før April 2023. Spill-Analytiker Piers Harding-Rolls tror at en ny planlagt release rundt juletider i 2024 vil bli mest gunstig for Nintendo sin strategi og timing. Som det ser ut nå så er vi nok nødt til å smøre oss godt med tålmodighet før neste konsoll fra Nintendo blir annonsert og lansert. Nintendo Switch er nå den konsollen som har fått leve lengst, med en god andre og tredjeplass kan vi alltids hylle barndommens favoritt, GameBoy og oldtidens Famicom.

Nintendo Switch

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!