Nintendo Switch får blåkopi av zombiespill

The Last Hope Nintendo Switch Zombiespill

Zombiespill er big business, det har det vært siden konsollen og pc-en kom på markedet. Ingen av oss på kontoret er gamle nok til å huske de aller første, men om minnet ikke bedrar var vel Resident Evil det første for mange av oss.

LastHope3

The Last Hope lukter muggent

Sjangeren er så big business at noen ganger får vi en blåkopi av andre store spill som har gjort det godt, nå er det The Last of Us som har fått en “oppfølger”, The Last Hope. Dette spillet er så likt Last of Us at det nesten blir parodi. Er dette lov spør du? – Ja, det er nok det.

Er det egentlig copyright?

En kan egentlig ikke gjøre copyright av en idé, men det finnes grenser for hvor likt man skal gjøre det. Sålenge kildekode, assets og alt annet ikke eies av Naughty Dog så er det egentlig fritt frem for skaperne bak zombiespillet The Last Hope til å gjøre hva de vil, med forbehold såklart.

Vi skjønner Nintendo også har lyst til å være med å leke med zombiespill her, men det er noe tvilsomt at et så stort selskap synes dette er innafor. Men igjen, Nintendo har kanskje ikke tatt de beste beslutningene gjennom de siste årene. De er også som andre store selskap, penga rår til syvende og sist, koste hva det koste vil.

Plottet virker rart i zombiespillet The Last Hope

“Verden ble aldri den samme igen siden oppfinnelsen av tidsmaskinen” – Dette starter traileren med, og vi hører en far, en soldat, Brian Lee snakke med en noenlunde overdramatisk tone.

Det blir oppdaget at noe gikk galt ett eller annet sted i fremtiden, og Brian blir sendt for å undersøke. Sammen med datteren Eve, ikke noe annet enn på slep ser det ut som, må Brian Lee skyte seg gjennom en zombieverden som ser ut til å være snekret sammen av en på gutterommet som skal levere bachelor oppgaven sin.

The Last Hope

Vi forventet egentlig mer fra VG Games

Dette zombiespillet ser ikke annet enn uferdig og janky ut. Switch er kanskje den dårligste konsollen på markedet når det kommer til hardware, men den er nå kapabel til så mye mer enn hva vi ser her. Animasjonene ser subpar ut og tilogmed kanskje animert for hånd. Grafikken og assets ser ut til å være selvlaget av noen som ikke fikk nok tid til å bli ferdig. Og historien? Vet ikke helt hva vi skal si her, det høres litt ut som om de gikk tom for ideér under kaffemøtet.

Spillets beskrivelse hos Nintendo lover følgende:

  • Storytelling and Narrative
  • Captivating Plit
  • Immersive Graphics
  • Engaging Gameplay Mechanics
  • Unknown Locations (??) Hva mener Nintendo her?
  • Challenging Missions
  • Variety of Weapons
  • Meaningful Choices
-Nintendo
LastHope2

Når drar de ut pluggen til zombiespillet The Last Hope?

Det ser ikke ut som om det er brukt alt for lang tid på dette prosjektet her hos VG Games, men det kan jo bli bra? Nintendo forteller oss at The Last Hope er en intens historiefortelling satt i en apokalyptisk verden som er blitt ødelagt og tatt over av zombies. Ditt eneste oppdrag her som Brian Lee vil være å finne veien ut av dette sammen med din datter. Vi trodde egentlig det gikk ut på å finne ut hvorfor verden ble som den ble, det var jo det traileren egentlig sa til oss, men for alt vi vet gikk det kanskje noe galt under reisen.

Zombiespillet The Last Hope: Dead Zone Survival må jo prøves om man har en Switch, dette er utrolig billig underholdning for de som liker zombie shooters. Og hvor mye kan det sammenlignes med The Last of Us, dette må jo sjekkes ut.

LES OGSÅ: Hvilke spillutviklere står bak ditt favorittspill?


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

PC RAM: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!