Nintendo WiiU og 3DS er online igjen

Nintendo 3DS


Nintendo 3DS, lansert i 2011, introduserte autostereoskopisk 3D, bakoverkompatibilitet med DS-spill og eksklusive titler som “Super Mario 3D Land” og “Pokémon X & Y”. Senere versjoner inkluderte 3DS XL og New 3DS med forbedringer.

Wii U, etterfølgeren til Wii, introduserte GamePad-kontroll med berøringsskjerm for asymmetrisk spill. Eksklusive titler inkluderte “Super Mario 3D World,” “Splatoon,” og “The Legend of Zelda: Breath of the Wild”. Til tross for bidragene, oppnådde Wii U ikke ønsket suksess, hovedsakelig på grunn av begrenset tredjepartsstøtte. Nintendo Switch skulle senere revolusjonere markedet med sitt hybridkonsollkonsept.

Nintendo 3DS Spill

Etter kun 24 timer kom Nintendo WiiU og 3DS online igjen

Som kjent ble online tjenesten for Nintendo WiiU og 3DS lagt ned den 9. april i år. Dette var varlset i god tid fra Nintendo, og det ble gitt klare instruksjoner for hvordan brukere av disse konsollene skulle få beholde penger og eventuell data som var lagret.

LES OGSÅ: Gaming historie og litt grunnleggende informasjon.

Men nå, takket være blodfans av Nintendo er nå tjenesten oppe og kan fortsette som “normalt” igjen. Det eneste som skulle til for å fikse det var en liten forandring i DNS-innstillingene på konsollene. Alt du trenger å gjøre er å forandre den nåværende DNS til 88.198.140.154 og vipps vil alle spill og programvare fungere på internett igjen.

Det er Pretendo som står for prosjektet og løsningen til de som fremdeles ønsker å bruke sine konsoller. Men det må nevnes at Nintendo ikke støtter dette, og kjenner vi Nintendo riktig så vil nok de ta noe form for grep slik at deres produkter kan fases ut slik de originalt hadde planlagt.

PretendoNetwork

Løsningen har dog noen svakheter her, det er nemlig noen tjenester som ikke kan kjøres på denne måten. Blant annet kan man ikke bruke YouTube, MiiVerse og andre spill som bruker egne servere for å koble til konsollene. Dette gjelder både storspill og tredjepartsspill.

LES OGSÅ: Spillutviklere: Hvem står bak ditt favorittspill?

Hvordan du bruker denne tjenesten har Pretendo en egen guide for på sine nettsider. Metodene skal hete SSSL eller Homebrew. Det anbefales ikke å overføre gammel data til den nye kontoen da dette kan forhindre at du i det hele tatt får logget deg på.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!