Runescape i Humblebundle rullering

Humblebundle

Denne gangen er det Runescape som får all fokusen, og Humblebundle rullerer ofte på diverse software tilbud, noen ganger er det spill du får i bøtter og spann mens noen ganger er det software som står på listen. Akkurat nå er det en god blanding, men er du rask på avtrekkern kan du få med deg hele tre stk bundles med spill. Forrige gang var det stort fokus på software med litt “Arcade” elementer.

Runescape er en av “MMORPG” pionerene

Det er absolutt ingen tvil rundt kjennskapet av Runescape blant gamere over hele verden. For mange ble Runescape den første introduksjon til det vi kjenner til som “MMORPG”. Og har du ikke hørt det ordet før så har du vel kanskje hørt om World of Warcraft. Konseptet går ut på å stappe millioner av spillere inn i ett og samme spill for å ha det så gøy som overhodet mulig.

Humblebundle Runescape

Jagex LTD hadde skutt gullfuglen

Runescape ble utviklet og utgitt i 2001 av Jagex LTD, det ble programmert med Java og har både gratis samt en betalt versjon, den betalte er mye mer omfattende såklart. Spillet står enda utrolig sterkt og har forbløffende mange daglige aktive spillere, men her er det forskjell på det nye Runescape ifht det gamle “Oldschool” Runescape. Snakker vi det gamle har det ca 1.8 millioner aktive brukere per dag, og det nye kan skryte seg på en halv million per dag med en peak på 700.000 brukere i Juni.

Jagex LTD er en av de som fint kan ta på seg tronen til et av verdens mest populære MMORPG spill noensinne laget, kun selskap som Blizzard, Sony Online Entertainment med EverQuest og EverQuest II og de som sto bak Eve Online kan dele denne tronen. Det finnes såklart noen fler som kan stå på pallen, men skal vi nevne noen ytterst få så er det nok disse som står høyest rangert.

Runescape screen1

Runescape – Større enn World of Warcraft

I skrivende stund ser det ut til at Runescape faktisk har større spillerbase enn World of Warcraft ifølge hjemmesidene til mmo-population, dette er absolutt ikke småtterier. Men snakker vi totalt sett av spillere som har vært innom WoW så må nok Runescape se seg slått, både med Old School versjonen og den nye til sammen. World of Warcraft har totalt sett hatt 127.12 millioner spillere mens Runescape sammenlagt har hatt 58 millioner.

Men er det verdt å spille Runescape nå om dagen, er ikke hele opplegget for sent å bli med på? Absolutt ikke. Som tidligere skrevet er spillerbasen enda meget sterk og nytt content stopper aldri fra utviklerne. Og de som ønsker å komme tilbake for en rask nostalgi trip kommer aldeles ikke til å bli skuffet. Uansett hvor langt du føler du henger etter kommer det aldeles ikke å ta lang tid før du har fått deg nytt gear og er klar for neste kamp. Grunnen til dette er fordi utviklerne forstår at det å pumpe ut content i en farlig fart er dårlig business for å beholde spillere, noen har kanskje noe å lære her.

Runescape screen2

Veien videre for Runescape

Hvis dette virker interessant og du vil få med deg roadmap til Jagex LTD og se hva de har planlagt for resten av 2023 kan du lese mer om dette i en artikkel hos mmorpg. Gode spill er sjelden vare, men gode mmorpg er enda mer sjeldent, savner du Runescape eller har tenkt tanken om å prøve er dette en utrolig god start med mange ekstra perks som følger denne Humblebundle pakken.

Om du skal handle dette via Steam koster Old School Runescape med 12 måneder subscription og OST (Musikken) for øyeblikket 779,99 kroner. Valget er ditt, kos deg!


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

PC RAM: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!