Ny Nintendo 64 konsoll fra Analogue

Nintendo 64 Spillkassetter

Nintendo 64, utgitt av Nintendo i 1996, var et banebrytende 64-biters spillkonsoll som satte en ny standard for hjemmeunderholdning. Med rivaler som Playstation, og senere Xbox var disse tre roten til mye av hverdagsgleden for mange små og store. Disse konsollene introduserte en rekke innovative funksjoner og revolusjonerende spill som fortsatt er kjære blant entusiaster i dag.

Med sin unike håndkontroller og banebrytende 3D-grafikk brøt Nintendo 64 nye grenser innen spillverdenen og la grunnlaget for mye av spilldesignen vi har i dag. Fra klassikere som Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time og GoldenEye 007 til det legendariske flerspiller-spillet Super Smash Bros, fortsatte Nintendo 64 å være en hyllet maskin som man kan tenke tilbake til og se på som en gullalder for mangfoldige i spillindustrien, inkludert oss selv.

Super Nintendo Analogue 3D

Analogue 3D med ny Nintendo 64

Selskapet Analogue 3D har gitt ut flere type maskiner, slik som Analogue Pocket, Mega Sg, Super Nt, Analogue Duo og sin egen Analoge Dac til digital analog lydkonvertering. Analogue 3D er et selskap som baserer seg på retro teknologi og måten de kan fornye dette på en god måte. Alle deres produkter er meget populære, og skal en ha noe selv så er det ofte en god stund du må vente.

LES OGSÅ: Super Mario og Kevin Afghani får samarbeide.

Med disse produktene kan du få spille gamle spill fra NES, Super NES, Sega Mega Drive og Game Boy. Det vil si at hvis du har de gamle kassettene, så er maskinene til Analogue 3D direkte kompatible med disse, og den er kompatibel med alle regioner.

Deres neste maskin, Nintendo 64, utstyrt med 4K og de originale display modusene som skal replikere de gamle CRT og PVM bildene blir dette klart en stor hit hos de som elsker gamle Nintendo 64 spill. Som alle de andre maskinene til Analogue 3D er også den nye Nintendo 64 kompatibel med alle regionslåser Nintendo hadde. Det følger også med WiFi 2.4GHz, Bluetooth og de 4 originale kontrollerportene som vil støtte gamle Nintendo 64 kontrollere om du enda har dette liggende.

Super Nintendo Analogue 3D

Her er en liste tatt fra Analogue 3D sin nettside på hva deres nye Nintendo 64 ikke støtter.

  • 1. Analogue 3D does not support openFPGA
  • 2. Analogue 3D does not play copyrighted rom files, it plays legacy game cartridges via the cartridge slot.
  • 3. Analogue 3D is not designed using software emulation. It is designed using a specialty hardware chip called an FPGA, which operates on a transistor level implementation of its functionality.
  • 4. Analogue 3D does not infringe on any copyright or trademarks.
  • 5. All trademarks are the property of their respective owners.

LES OGSÅ: Er ekstrautstyret til konsollens dager over?

En skulle nesten tro at dette var for godt til å være sant, og at Nintendo ikke bannlyser dette prosjektet er noe en kan lure på. Analogue 3D har nok funnet et lite loophole her, og baserer hele operasjonen sin på at de kan lage originale produkter som er kompatible med de gamle systemene til spillenes gullalder.

Lanseringen av Analgue 3D sin Nintendo 64 skal skje iløpet av 2024, prisen har ikke blitt avslørt enda.


Relatert til Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming (2024)

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

Beste streamingplattform for gaming (2024)

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!