Nye iPhone 15 lider av barnesykdommer

Apple iPhone 15 Event Banner Nye iPhone 15

Som kjent ble den nye iPhone 15 fra Apple lansert nå den 22. September, og er allerede fått en del krass kritikk fra publikum. Dette er den femtende iPhone fra Apple, hvor starten på reisen for publikum ble satt den 9. januar i 2007 da Steve Jobs fikk annonsere den første iPhone.

Siden den gang har Apple solgt svimlende summer med iPhone, vi snakker om over 2 milliarder siden sist måling i 2022. Det er ukjent for oss hvem som er den mest dominante i mobilmarkedet, men Apple står selv for over 15% av det. Apple fortsetter å innovere til den dag i dag, og en kan lure på hvor langt de kommer med sin iPhone i fremtiden.

Nye iPhone 15

iPhone 15 Pro og Pro Max er “Pro”blematisk

Flere brukere melder at særlig den nye iPhone 15 Pro og Pro Max versjonen blir svært varm ved bruk, og enda varmere ved lading.

Det er naturlig at nye telefoner ofte kommer med barnesykdommer, men varme telefoner skal en aldri tulle med, dette kan skape problemer for alt av innmaten og redusere telefonens levetid.

LES OGSÅ: 22. September går startskuddet for den nye iPhone 15.

Det kan virke som om problemet ligger i software, for det er flere brukere som melder at den blir på sitt varmeste mellom 25 og 60% strøm. Og som AppleLeaker på X melder, så ser det også ut som om Instagram har en del å si med varmen som blir generert – Mulig dette også gjelder for iPhone 15 Pro og Pro Max?

Det rapporteres fra flere bruker at Apple iPhone 15 Pro og Pro Max blir så varm at du ikke kan holde den uten å ha et deksel rundt.

Mon tro om Apple hiver seg rundt for å rette disse feilene, eller om det blir tilbakekalling slik Samsung måtte gjøre med sin “eksploderende” Note for noen år siden.

AppleLeaker | X

Ny design og nye materialer for den nye iPhone 15

I år har Apple virkelig gått “tilbake” til en tid hvor iPhone virkelig så snasen ut, og en kan klart se at denne ligner mer på Apple iPhone 4 og 5, dette gleder oss. Men ved forandringer kan også noen problemer oppstå.

De valgene som ble tatt ved det nye designet for Pro og Pro Max gjorde at Apple kunne bruke den nyeste prosessorchippen de har på lageret, nemlig A17 Pro, en prosessor med 3 nanometers-teknologi. Vanlig iPhone 15 og Plus versjonen bruker fjordårets chip, «A16 Bionic». Ifølge analytiker Ming-Chi Kuo hos TF Securities skal dog ikke problemet ligge her.

Kuo skriver at det er ventet at Apple vil gjøre noe med problemet gjennom programvareoppdateringer, men at det vil være begrenset hva de kan gjøre uten å senke ytelsen hos iPhone 15 Pro og Pro Max.

– Tar ikke Apple hånd om dette problemet, kan det påvirke salget av iPhone 15 Pro over dens levetid, skriver Ming-Chi Kuo hos TF Securities.

Apple har foreløpig ikke kommentert noe om saken via sine nettsider eller sosiale medier.


Siste innen Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming i 2024

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

De beste streamingplattformene for gamere i 2024

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!