Palworld gjør det Pokémon ikke klarer

Palworld Banner

Det Japansk-baserte utviklerselskapet Pocket Pair lanserte nylig sitt Online Action Adventure / Open World Survival Craft-spill Palworld i håp at det skulle slå an og generere nok inntekt for å dekke alle kostnader. Det utviklerselskapet ikke regnet med var at Palworld skulle bli så stort som det ble. Med millioner av solgte innen helgens slutt, kunne Pocket Pair kose seg med en velutført jobb.

Palworld gjør alt bedre enn Pokemon

Palworld har allerede solgt over 5 millioner kopier siden lanseringen, og i løpet av bare 3 dager har spillet klatret opp på topp 3-listen over verdens mest spilte spill på Steamcharts.com. Dette alene vitner om spillets kvalitet og hvor raskt jungeltelegrafen sprer seg når det får nok momentum.

Det er verdt å merke seg at det ikke nødvendigvis kreves et massivt markedsføringsbudsjett eller en spektakulær lanseringsplan. Alt som trengs, er en god idé og riktig utførelse av den. Dette fenomenet har vært tydelig i tilfeller som Valheim, og det gjentar seg nå med Palworld.

Vi har allerede tilbrakt rundt 8 timer med Palworld, og det tok omtrent 10 minutter før begge som prøvde det sammen ble totalt hekta. Vi deler den samme oppfatningen som mange andre har uttrykt: Dette er en sammensmelting av alt Pokémon ikke klarte å oppnå, kombinert med elementer fra ARK: Survival Evolved, Monster Hunter og Genshin Impact. Selv om Palworld låner fra forskjellige spill og sjangre, er det unikt og originalt på sin egen måte.

Palworld 5 Mill
Palworld Steamcharts

Palworld skiller seg ut

Det som virkelig skiller Palworld fra andre spill i Pokémon universet er evnen til å ha et dynamisk forhold til dine Pals gjennom kamp. Dette er det mest imponerende aspektet ved spillet. Vi elsket hvordan vår karakter aktivt kunne påvirke kampen, men kanskje mangler det litt mer direkte innvirkning på når din Pal angriper eller trekker seg tilbake. Uansett er kampsystemet til Palworld noe av det vi har savnet mest i Pokémon.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024.

Palworld imponerer også med måten du kan administrere og bygge opp basen din på. Selv om det ikke er like komplekst som i ARK: Survival Evolved, har Pocket Pair klart å tiltrekke seg over halvparten av spillerne med denne funksjonen alene. Legg til en verden full av monstre du kan fange, et dynamisk og morsomt kampsystem, og en stor og vakker verden full av utforskningsmuligheter og samleobjekter, og du har det perfekte spill for de som falt for spillene nevnt over.

Palworld ble lansert på Xbox og Microsoft Windows (PC) av det japanske selskapet Pocket Pair den 19. januar 2024.

Vår enkle anmeldelse av Palworld kan oppsummeres med følgende: Hvis du likte ARK, Monster Hunter og Pokémon, er Palworld definitivt noe for deg, løp og kjøp!


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!