Pantheon Rise of the Fallen går inn i en slags beta

Pantheon Rise of the Fallen

Pantheon Rise of the Fallen har vært under utvikling siden før 2014. Visionary Realms startet en Kickstarter-kampanje den 13. januar 2014, men mislyktes i å nå sitt mål. Etter den mislykkede kampanjen, opprettet det nye spillstudioet sin egen nettside for å organisere sin egen crowdfunding.

Siden den gang har selskapet samlet inn rundt 5,34 millioner dollar for å utvikle det nye MMORPG-spillet. Pantheon Rise of the Fallen trekker mye inspirasjon fra det verdenskjente spillet EverQuest fra 1999, og hadde en periode en av EverQuests mest innflytelsesrike skapere på laget, Brad McQuaid.

PantheonSeason1

Pantheon Rise of the Fallen sesonger

Pantheon Rise of the Fallen har nå, etter det som føles som hundre år, endelig gått inn i en slags betafase. Du må fortsatt ha en høy pledgestatus hvis du vil få noe som helst tid i Terminus, men nå er ventetiden i det minste over for de fleste, og det er mulig å få tilgang til lengre angitte tidsperioder hvis man ønsker det ved å rykke opp i pledgenivå.

LES OGSÅ: Best i test SSD for Gaming i 2024.

Det ambisiøse MMORPG-spillet til PC er fortsatt et godt stykke unna lansering. Som kjent har spillet gjennomgått store endringer når det gjelder grafikk. Ut ifra det som ser ut til å være en fornuftig beslutning, har Visionary Realms gått for en mer leken grafisk stil, lik den i World of Warcraft, istedenfor deres opprinnelige valg. Dette har naturlig nok skapt kontrovers, men det kan vise seg å være et godt valg for selskapet til syvende og sist.

Fra og med 17. februar til 29. mars kan du få tilgang til første sesong av Pantheon Rise of the Fallen, kalt Avenyr’s Pass. I Into the pass-sesongen kan spillere fortsette fra Thronefast, der reisen ble avsluttet ved forsesongen. Visionary Realms introduserer nye NPC-er, nye våpen og rustninger som kan smis, og det nye petsystemet for Shaman-klassen. Noen av områdene som er verdt å merke seg inkluderer Demith Village, The Roughs of Gadai, Trapper caves, og flere nye ruiner hvor de vandrende døde holder til.

Den andre sesongen i Pantheon Rise of the Fallen er planlagt å starte 30. mars. Her vil spillere få muligheten til å utforske The Mouth of Madness. Hva som venter her holder Visionary Realms tett til brystet, men de som har støttet prosjektet med over 750 dollar vil få tilgang til en hel måned med godsaker å glede seg til.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

Selskapet har som kjent innført et nivåsystem for deres tilhengere, som spenner fra 50 dollar og opp til 10.000 dollar, hvor hvert nivå gir ekstra fordeler fra spillutviklerne. Mer informasjon om dette kan du lese nederst i innlegget, og er tatt fra deres nettsider.

Tapet av Brad McQuaid

McQuaid var medgrunnlegger av Verant Interactive, som senere ble kjent som Sony Online Entertainment (SOE), og var en av de mest sentrale som sto for skapelsen av EverQuest, et av de mest innflytelsesrike MMORPG-spillene gjennom tidene. EverQuest ble lansert i 1999 og hadde en enorm innvirkning på spillindustrien, og det bidro til å definere MMORPG-sjangeren slik vi kjenner den i dag.

Etter å ha forlatt SOE og EverQuest, grunnla McQuaid et nytt selskap, Visionary Realms, og begynte å arbeide med sitt neste store prosjekt, Pantheon Rise of the Fallen. Han var muligens den viktigste drivkraften bak utviklingen av Pantheon og ønsket å gjenskape den samme følelsen av utforskning, samarbeid og eventyr som gjorde EverQuest så populært tilbake på 90-tallet.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Dessverre gikk McQuaid bort i november 2019, og Visionary Realms mistet deres venn, grunnlegger, og en viktig spillerbrikke. Hans arv og påvirkning i spillindustrien lever videre gjennom spillene han var med på å skape, og gjennom de utviklerne og spillere som ble inspirert av hans arbeid.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Ofte stilte spørsmål om Pantheon Rise of the Fallen

How have pledge levels changed for Seasons?

We have converted “beta, alpha and pre-alpha access” to “Supporter, Champion and VIP” tiers, allowing 1 week of access per season for Supporters, 2 weeks per season for Champions and full-time access for VIPs.

The Watcher Pledge now offers 1 week access per season.

2 week access per season has been added to the Bloodsworn Pledge and the pledge has been retired. Those who have pledged at this level still receive all the perks from it.

The Black Rose Pledge has been retired. Those who have pledged at this level still receive all of its perks.

Scion of the Black Rose pledge has been moved from the Champion tier to the VIP tier.

Are there character wipes between seasons?

While we do not plan to wipe characters between seasons, there is always a possibility that a wipe may be necessary during development. When such cases arise, we will inform the community.

Are there updates during a Season?

Yes, Seasons will still be patched.

How many seasons are planned?

As of February 2024, Chapter 1 (3 seasons) is scheduled and Chapter 2 (another 3 seasons) is in planning. Beyond this, we will always have 1-2 chapters planned ahead of time until launch.

Can I play with my friends, even if we have different pledge levels?

Yes. Simply select the same realm upon character creation.

Do I have to pay to play each season?

No! Your pledge gets you playtime in each season. How much playtime you get will depend on your pledge level.


Det siste innen Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming i 2024

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

De beste streamingplattformene for gamere i 2024

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!