PlayStation presenterer nye spill

Playstation Banner

Hvert år viser PlayStation frem sine nye spill via deres plattformer, og i år er det intet unntak. Spillentusiastene kan glede seg til en rekke spennende lanseringer som vil bli tilgjengelige både for tradisjonell spilling på TV-skjermen og for en mer oppslukende opplevelse med den nye PlayStation VR2.

Playstation

Nye PlayStation-spill på konsoll og PSVR2

Natt til fredag skal PlayStation presentere hele 14 av deres nye kommende titler for PlayStation 5 og PSVR2. Denne State of Play-presentasjonen starter klokka 00:00 den 31. mai, altså midnatt til fredag, og lover å gi spillere over hele verden et glimt av hva de kan forvente seg i tiden som kommer. PlayStation har selv kunngjort dette på sine nettsider, og hypen rundt begivenheten er allerede merkbar blant fansen. Dette er en av årets store hendelser for spillentusiaster, og forventningene er mer enn høye for å si det mildt.

Selv om detaljene rundt sendeplanen ikke er fullstendig avslørt, vet vi at noen av spillene som skal demonstreres er fra PlayStation Studios og er planlagt lansert senere i år. Dette gir oss et hint om at vi kan forvente både nye titler og kanskje noen meget etterlengtede oppfølgere. PlayStation Studios har tidligere levert noen av de mest ikoniske spillene, så det blir spennende å se hva de har i vente. Kanskje får vi se noen helt nye spillkonsepter som vil utnytte den nyeste teknologien i PS5 og PSVR2 til det fulle, slik som det nye Arizona Sunshine 2 og Horizon: Call of the Mountain til PSVR2, samt Stellar Blade og Final Fantasy VII Rebirth til vanlig TV-spilling.

Presentasjonen vil vare i omtrent 30 minutter og gir derfor en komprimert, men innholdsrik titt på de kommende spillene. For å få med deg alt som skjer, kan du følge PR-sendingen direkte på PlayStations YouTube-kanal, TikTok eller på Twitch. Dette gjør det enkelt å delta, uansett hvor du befinner deg, og sikrer at du ikke går glipp av noen av de spennende avsløringene. Så sett av tid og gjør deg klar for en halvtime fylt med spillnyheter og trailere som garantert vil sette fart på spillfantasien din.

Playstation 5 Slim Digital/Disc Edition

Sony Playstation 5 Slim kommer med Ray Tracing, 3D lyd, DualSense og mer.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.
PlayStation VR2

PSVR2-Headset + Horizon Call of the Mountain er pakken du trenger for å komme deg i gang med en fullstendig og episk VR-opplevelse.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Samlet sett, årets presentasjon fra PlayStation markerer en spennende tid for spillindustrien, med en blanding av tradisjonell spilling og banebrytende VR-opplevelser.

LES OGSÅ: PlayStation VR2 kommer endelig til PC.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!