Playstation Showcase: Recap

Arizona Sunshine - Playstation Showcase

Ikke E3, men heller egen Playstation Showcase. Dette har vi skrevet om tidligere i Teknoteket, og endelig kom datoen hvor de avduket alle nyhetene de har jobbet hardt med. Du kan lese våre tidligere saker om showcasen her, og her.

Forventningene hos Playstation

Ikke alt var fryd og gammen for alle i år, og vi kan si oss noe enig. Samtidig viser Playstation oss et lite innblikk i sin markedsstrategi. For planen kan nemlig ikke bare være å gi oss nye titler hele tiden, men også jobbe med “melk og brød” varene sine – De trygge varene som er ansvarlig for å la Playstation leve videre for fremtidige prosjekter. Ikke glem at Playstation slapp et ekstremt nisjeprosjekt for oss, hvor de tok en stor sjans, og med dette mener vi Playstation VR2.

Forventningene til Gamere over hele verden er store, og noe urealistiske til tider. Dette er en påstand vi trygt kan legge oss bak, for vi er vel noe skyldig i å føle på det samme. Uansett, i år var det på godt og vondt. Og om du vil se hele showet selv, linker vi til dette i videoen under.

Accessories / Tilbehør til Playstation 5

I år fikk vi presentert noe veldig spesielt, som få konsollmakere stort sett holder seg unna, nemlig håndholdt gaming og headset. Dette er ekstreme nisjeprodukter, slik som VR i seg selv også er. Utvikling av slike produkter medfører gjerne store kostnader, og en enda større risiko for fiasko, et reelt sjansespill. Mon tro om Playstation har gjort grundige undersøkelser før dette ble lagt på bordet. Vi får håpe dette slår an, selvom troa på håndholdt gaming ikke helt er der for oss. En liten visuell sneakpeak følger under.

Spillnyheter hos Sony

Playstation lot ikke regnet vente, her ble det vist mye godsaker til publikum. Vi gleder oss til mange av de, og er ikke fullt så begeistret for noen få. Det vi ikke er så begeistret for topper vel lista med prosjektet til Bungie. Ideén virker litt tafatt, og vi ser vel egentlig for oss noe Playstation ønsker å bruke for å komme seg inn på “Competitive Gaming” siden. Kall det et E-Sport produkt, et forsøk på sin egen Valorant eller Overwatch. Og selvom kaka er på bordet, betyr det ikke at man burde spise den, de har jo allerede det populære Destiny?

Det vi gleder oss til derimot, er den nye utgivelsen i Metal Gear serien. Selvom vi i Teknoteket stort sett aldri setter forventningene høyt ut ifra en trailer uten gameplay, ser vi oss nødt til å ignorere det litt denne gangen. Metal Gear er en av storfavorittene hos oss, og er et spill som har vært med i rekka siden barndommen. Dette blir bra, håper vi!

Enda en nostalgbombe kom også i regnet fra Playstation, storspillet Street Fighter med nytt tilskudd i familien. Street Fighter 6 byr på mye kult, men også ikke mye kult? Selvom de er “nødt” til å slippe et slossespill som egentlig hører hjemme i arkadehallen, kunne de vel kanskje laget noe nytt snart? Men lenge leve nostalgi, det selger som hakka møkk uansett, og vi skjønner tegninga, but still.

Playstation 5 Slim Digital/Disc Edition

Sony Playstation 5 Slim kommer med Ray Tracing, 3D lyd, DualSense og mer.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Lista er lang og inkluderer VR

Vi kan nok ikke dekke alle spillene her, og de største vi gleder oss til er nevnt. Men, en ting til. Her på kontoret til Teknoteket er det stappet med VR dingser, playseats, ratt og pedaler og store områder satt av kun til VR. Dette burde nok hinte til at det spilles og settes av mye tid til VR.

Og som Playstation tidligere gjorde i år med PSVR 2, kommer nyhetene, oppdateringene og porteringene av eldre og nye spill over til dette fantastiske produktet. Vi gleder oss til Beat Saber (igjen), og å kunne bli skremt livskiten ut av i Resident Evil 4. Vi får også ta en titt på oppfølgeren til en av de kuleste Zombieshooterne vi har spilt i VR sammen med venner, nemlig Arizona Sunshine.

Vi ser frem til å se hva Playstation har å by på i fremtiden, og måtte fremtiden komme så fort som mulig!


Det siste innen Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming (2024)

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

Beste streamingplattform for gaming (2024)

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!