Playstation Showcase bekreftes i 2023

Den 9. Mai publiserte vi en sak der vi hadde lest rykter om at Playstation skulle ha egen online PlayStation Showcase, les saken her. Det er nå bekreftet at de skal holde online eventen den 24. Mai, 2023 klokken 21 Britisk tid, altså kl 22 for oss i Norge. Du kan joine Playstation Showcase både på YouTube og Twitch.

Playstation Showcase

Playstation Showcase bekreftest av Sony

Showet er bekreftet at vil vare i litt over en time, og vil fokusere på PS5 og PS VR2 Spill fortsatt under utvikling av tredjeparts studioer og indie utviklere rundt omkring i verden. Playstation Studios skal selvfølgelig også få vise sine hjemmesnekra titler de har jobbet med i lange tider.

Playstation har en egen guide for alle studioene sine for de som ønsker å dykke litt dypere her. Du kan lese om disse på pushsquare sine hjemmesider. Men de spillene vi håper å få se i showcasen er følgende: Mortal Kombat, Spider-Man 2, Wolverine, Gran Turismo 8, Last of Us, Death Stranding og om vi er heldige får vi også se Crash Bandicoot.

Vi gleder oss til å se hva Playstation har å by på i år!


Siste Historie og Anmeldelser

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 review: en oppslukende reise for alle motorfans

Forza Horizon 5 var et fantastisk eksempel på sim-cade-opplevelsen. Vakker grafikk sammen med godt tilpassede spillmekanismer brakte denne serien til …
Topp 5 Beste Spillene fra 2020 Banner

Topp 5 beste spillene fra 2020

Vi tar en titt på et av de tidligere spennende årene, og kårer det vi synes var de topp 5 …
Nintendo 64 Super Nintendo Spill Ekstrautstyr

Er ekstrautstyret til konsollens dager over?

Vi tar et dypdykk i historien og forteller om gode minner, oppveksten, og alt ekstrautstyret til spillkonsollene …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!