Playstation tabbe med Silent Hill 2 og Metal Gear Solid 3

Playstation Tabbe Silent Hill 2 Remake Pyramid Head Banner

En real PlayStation tabbe førte til at noen planer fra Konami ble røpet litt for tidlig. Men Silent Hill 2 og Metal Gear Solid 3 er vært bekreftede lanseringsplaner utenom PlayStation tabben i en stund nå. Og tidligere i 2022 ble det allerede lekket fra en nettside kalt gorillagaming at man kunne pre-ordere Silent Hill 2 med en forventet lanseringsdato den 29. September. Lekkasjen, og kilden var noe usikkert, som såklart viste seg å ikke stemme. Om nettsiden gorillagaming hadde noe som helst av informasjon direkte fra Konami vet vi ikke.

Metal Gear Solid og Silent Hill er to meget beryktede spillserier. Metal Gear har sin spede start i 1987, og Silent Hill i 1999 til spillkonsollen Playstation. Dette er to meget viktige pionerer innenfor gamingens historie, og vi har mye å takke Konami for.

Det var lite som var like skummelt og nervepirrende som disse to når de kom ut til Playstation i 1998 og 1999. Dette formet barndommen til mange, og spenningen var i taket når man kunne løpe over til en kompis for å prøve disse fantastiske spillene.

En real Playstation tabbe førte til lekkasje

Som vi tidligere skrev, tar det lang tid å lage en remake. Uansett hvor mye du har av det orginale verket foran deg er det mye ressurser som skal i sving. Så det å forvente det ila 2024 er et mye mer realistisk mål, både for Silent Hill 2 Remaken og Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remaken. Personlig synes vi det er litt kjipt at det heller skal fokuseres på remakes, enn heller nye og mer spennende titler.

LES OGSÅ: Silent Hill 2 Remake: Lekkasjen fra Gorillagaming.

I en ny video viser PlayStation tabben, har nå de selv stått for en liten lekkasje. Dette var nok ikke helt meningen, men en glipp er en glipp, og denne gangen kommer det fra PlayStation tabben selv. Vi får ta dette som god fisk denne gangen, siden den forrige kilden ikke stemte i det hele tatt. PlayStation tabben har tidligere vært litt rask i avtrekkeren på å dele slike ting som dette, så vi får bare vente og se. Det er Konami selv som skal stå for lanseringsdatoen, så om det stemmer eller ikke er i hvertfall ikke 100%.

Den oppdaterte grafikken til Metal Gear Solid 3: Snake Eater, er allerede ute på video. Så for de som ønsker å ta en titt på dette skal vi linke inn videoen under. Alle opptakene av stemmeskuespilleren fra det originale Metal Gear Solid 3 skal også bli brukt i den nye utgaven. Som Silent Hill 2 Remaken bruker også Metal Gear Solid 3 samme spillmotor, Unreal Engine 5. Dette blir nok den nye standarden for de fleste, da spillmotoren har utrolige evner for å gi nermest uendelig støtte for “polygons”, byggesteinene som gir liv til det vi ser på skjermen.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024.

Etter PlayStation tabben får vi vite at det er studioet “Bloober Team” som skal stå for oppussingen av Silent Hill 2 Remaken, og som tidligere annonsert vil tittelen bli tilgjengelig på PC og PlayStation 5. Silent Hill blir PlayStation ekslusiv i et år før den endelig også slippes på Xbox.

Mange Silent Hill prosjekter i gang

Silent Hill 2 Remaken, og mange andre Silent Hill prosjekter ble annonsert allerede tilbake i Oktober. 2022. Det skal til sammen være 4 spill og 1 film som er planlagt for denne spillserien.

Spillene og filmen er følgende:

Silent Hill 2 Remake

Dette er som vi allerede har skrevet mye om, den offisielle remaken av Silent Hill 2 fra 2001. Det originale spillet ble utviklet av “Team Silent”, og ble sluppet på Playstation 1. Det var en solid oppfølger til det originale Silent Hill spillet fra 1999, og ble raskt en suksess for Konami og Sony.

Silent Hill Townfall

Det er meget usikkert hva Silent Hill Townfall går ut på. Teaser traileren minner veldig om en Hideo Kojima stil når det kommer til fremvisningen. Men det meste i Silent Hill universet er spennende, og så langt har Konami klart å levere uten skuffelse. For å si det mildt, har vi på kontoret høye forventninger til de neste titlene. Annapurna Interactive og utviklerteamet No Code Studios skal stå for dette ambisiøse prosjektet.

Silent Hill: Ascension

Det samme gjelder Silent Hill: Ascension med sin tilbaketrukne teaser trailer, men her har vi litt mer å gå på. Denne tittelen skal ta for seg en interaktiv historie i sanntid hvor flere kan sitte sammen å følge med på hva som skjer. Det er noe usikkert på hvordan vi kan spille dette, og hva utviklerne har tenkt, men det høres spennende ut. Behaviour og Bad Robot Games skal stå for denne.

Silent Hill 2

Silent Hill F

Silent Hill F har en litt mer håndfast teaser trailer vi kan forholde oss til. Dette blir en mer “klassisk” Silent Hill tittel, og drar spilleren tilbake til Japan på 1960-tallet. Konami kan avsløre her at historien er skrevet av en kjent japansk forfatter som skriver psykologiske thrillere og historier om overnaturlige hendelser.

Return to Silent Hill

Regissør Christophe Gans, som også regisserte Silent Hill-filmen fra 2006 fikk lov til å presentere denne perlen i en YouTube-video. Filmen, som presentert i videoen er kun en idé så langt når den ble lagt ut, men siden vi allerede er i 2024 er nok arbeidet allerede startet.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!