PlayStation VR2 kommer endelig til PC

PlayStation VR2

PlayStation VR2 er den neste generasjonen innen VR til PlayStation-konsollen. VR-brillene ble lansert den 22. februar i 2023, og ble raskt en stor hit blant konsoll-folket. Brillene blander en del nye teknologier, slik som haptic feedback, 4K i brilleformat, og VR2 Sense-kontrollerne.

Forgjengeren til PlayStation VR2 ble lansert i 2016, og var like revolusjonerende som oppfølgeren. Det å kunne oppleve VR på PlayStation var noe for seg selv. Og selvom teknologien ikke var like bra som den er nå, var det uansett en opplevelse en sent kunne glemme.

PlayStationBlogScreenBanner

PlayStation VR2 til PC avsløres i et blogginnlegg

Det er i et blogginnlegg i hvor PlayStation selv avslører at PlayStation VR2 blir kompatibelt med Microsoft Windows (PC). Samtidig får en del spill litt trengt kjærlighet, og litt generell informasjon deles om hva PlayStation har planlagt for produktene sine.

Til vår kjennskap er det allerede et selskap som jobber hardt med å få PlayStation VR2 til å fungere på PC, og nå kan det se ut som om prosjektet muligens blir lagt på is nå som offisiell støtte kommer.

Det var selskapet iVRy som sto for oppdraget, mer kan du lese om på Steam sine sider.

PlayStation VR2 er en av de mest avanserte VR-brillene på markedet, langt forbi Meta Quest 2, Meta Quest 3, HTC Vive Pro 2 og HP Reverb G2. Så langt ser det ut som om de fleste har falt av VR-brille lasset, men drømmen er jo at brillene skal videreutvikles og at det opprettholdes nok sunn konkurranse for VR og AR.

PlayStation VR2

PSVR2-Headset + Horizon Call of the Mountain er pakken du trenger for å komme deg i gang med en fullstendig og episk VR-opplevelse.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Arizona Sunshine 2 får seg også en morsom liten gratis oppdatering i dag, hvor du kan skifte ut den vanlige hundekompanjongen med en liten og søt, men brutal Corgi. Det er også planlagt tre nye horde maps hvor spillet kan by på nye og røffe utfordringer for å kverke så mange zombier som mulig. For de som ikke har prøvd Arizona Sunshine 2 leverer Vertigo Games overraskende god og lang zombie-opplevelse. Forgjengeren, Arizona Sunshine anbefales også på det sterkeste, begge deler er tilgjengelig på PC.

Med så mange oppdateringer og planlagte nye spill til PlayStation VR2 ser det aldeles ikke ut til at PlayStation har noen tanker om å tråkke på VR-bremsen enda. De har rapportert at salgstallene er svakere enn forventet, og håpet er vel en investering som vil betale seg selv tilbake i løpet av årene som går.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024.

Vi trenger virkelig store aktører som satser hardt på VR for at teknologien skal gå fremover. Potensialet for at VR kan bli den neste standardopplevelsen innen gaming er massivt, problemet er bare at teknologien ikke er helt optimal enda. Meta, PlayStation og Apple leder an, og vi vet at med disse bak rattet, samt mange andre, blir nok teknologien der den trenger å være for å bli standard i fremtiden.

Sony håper på å få PlayStation VR2 kompatibelt med Microsoft Windows (PC) i løpet av 2024.


Det siste innen Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming i 2024

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

De beste streamingplattformene for gamere i 2024

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!