Portal 2 VR kan nå oppleves i virtuell virkelighet

Portal 2 VR Banner

Valve sitt Portal 2 er vel enhver PC-bruker bare nødt til å spille minst én gang i livet, dette er en av de klassikerne som bare må oppleves. Og nå med Portal 2 VR kommer Valve til å igjen revolusjonere måten dette oppleves på.

Portal 2 er oppfølgeren til Portal, som kom ut i 2007. Oppfølgeren ble annonsert til å komme ut i 2010, men ble pushet tilbake i 2011 for at Valve skulle få nok tid til å bli ordentlig ferdig med den geniale og originale «Puzzle shooteren». Valve skuffer sjeldent, og Valve skuffet hvertfall ikke denne gangen.

Portal 2 VR

Portal 2 VR modus

I en uoffisiell mod har nå Portal 2 VR fra Valve fått support til virtuell virkelighet, modden kan lastes ned «HER», og må brukes på egen risiko, oppdager Valve at du bruker uoffisielt software så er det nok fare for at du blir bannlyst.

Det er modderen «Gistix» som skal ha all heder og ære her for at du nå kan få oppleve det geniale Portal 2 VR. Modden er enda ikke klar, og har da ikke support for multiplayer, og er eller godkjent for Steam release enda.

På GitHub står det at denne modden er basert på Left 4 Dead 2 VR modden, og den har selvfølgelig et par issues. Menyene virker ikke helt enda, og «Roomscale» har heller ikke fått kommet seg ordentlig på plass. Roomscale er måten VR tar deg fysisk inn i den virtuelle virkeligheten, hvor VR-brillene og eventuelle basestasjoner holder styr på hvor du er når du spiller i et oppsatt «Playspace», gjerne 2×2 meter hvor du kan bevege deg fritt.

Som alle VR spill kan du bli sjøsyk, og i et spill som Portal 2, hvor det er ekstremt mye hopping og spretting rundt om kring så må du virkelig stålsette deg. Med mindre du har beina godt plantet i VR, og eller du ikke blir sjøsyk av sånt, så er det bare å sette i gang, dette er virkelig noe du må se.

Sjekk gjerne ut vår VR-Guide om du er ny til VR, nysgjerrig og eller er på jakt etter et par nye briller. Det finnes alltid noe godt lesestoff og gode anbefalinger i VR-seksjonen vår.

LES OGSÅ: Topp 5 Beste Spillene fra 2020.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Beste PC RAM for gaming (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!