Portal 2 VR – Kan nå oppleves i virtuell virkelighet

Portal 2 VR Banner

Med portal 2 vr blir det virkelig kaos i topplokket

Valve sitt Portal 2 er vel enhver PC-bruker bare nødt til å spille minst én gang i livet, dette er en av de klassikerne som bare må oppleves. Portal 2 er ganske annerledes fra de aller fleste spill, og her må du virkelig tenke for å komme deg gjennom. Du har vel hørt om Glados?

Portal 2 er oppfølgeren til Portal, som kom ut i 2007. Oppfølgeren ble annonsert til å komme ut i 2010, men ble pushet tilbake i 2011 for at Valve skulle få nok tid til å bli ordentlig ferdig med den geniale og originale «Puzzle shooteren». Valve skuffer sjeldent, og Valve skuffet hvertfall ikke denne gangen.

Portal 2 VR modus

Portal 2 VR
Portal 2 VR | Valve – Gistix

I en uoffisiell mod har nå det populære spillet fra Valve fått VR support, modden kan lastes ned «HER», og må brukes på egen risiko, oppdager Valve at du bruker uoffisielt software så er det nok fare for at du blir bannlyst.

Det er modderen «Gistix» som skal ha all heder og ære her for at du nå kan få oppleve det geniale Portal 2 i VR. Modden er enda ikke klar, og har da ikke support for multiplayer, og er eller godkjent for Steam release enda.

YouTuber Beardo Benjo | Portal 2 VR | Valve – Gistix

På GitHub står det at denne modden er basert på Left 4 Dead 2 VR modden, og den har selvfølgelig et par issues. Menyene virker ikke helt enda, og «Roomscale» har heller ikke fått kommet seg ordentlig på plass. Roomscale er måten VR tar deg fysisk inn i den virtuelle virkeligheten, hvor VR-brillene og eventuelle basestasjoner holder styr på hvor du er når du spiller i et oppsatt «Playspace», gjerne 2×2 meter hvor du kan bevege deg fritt.

Som alle VR spill kan du bli sjøsyk, og i et spill som Portal 2, hvor det er ekstremt mye hopping og spretting rundt om kring så må du virkelig stålsette deg. Med mindre du har beina godt plantet i VR, og eller du ikke blir sjøsyk av sånt, så er det bare å sette i gang, dette er virkelig noe du må se.

Sjekk gjerne ut vår VR-Guide om du er ny til VR, nysgjerrig og eller er på jakt etter et par nye briller. Det finnes alltid noe godt lesestoff og gode anbefalinger i VR-seksjonen vår.

VR-Guiden
Din guide til VR-Briller | Teknoteket | Vive
Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!