PSVR2 kompatibelt med Windows? Ja takk

PSVR2 Banner

Heldigvis er det ikke bare et selskap som står bak innoveringen av VR verden. Sony er et av de, og de gjør det veldig bra. For de som har testet PSVR2 vet nemlig hva vi snakker om, disse brillene er milevis foran en del andre produsenter og er sannelig et godt tilskudd i VR familien. Nå snakkes det om å gjøre brillene kompatibelt med windows via den populære steam appen iVRy.

iVRy banner

PSVR2 og VR til folket

For å forklare litt om hva iVRy kan vi vel si så at det er så enkelt som at du kan koble til de fleste VR briller som ikke støtter PC fra før av, og vipps så gjorde de det allikevel. Om du har Playstation VR (snart PSVR2), GearVR, Oculus GO/Quest/Quest 2 så spiller det ingen rolle. Du må dog legge igjen en liten slant om du ønsker støtte for diverse headset, noe som er helt fair i vår verden, og kanskje ikke like ille som stuntet til Meta her om dagen.

Dette er kanskje en god vei rundt for de som ikke har et PC VR headsett og fremdeles ønsker å spille alle titlene Steam har å by på. Det er en vei rundt dette med Quest 2 og en link kabel allikevel, så her er mulighetene mange. Om du virkelig vil spille på PC så er det lite som kan stoppe deg her. Vi regner også med at dette blir kompatibelt med det nye Quest 3 headsettet også etterhvert.

iVRy Steam

iVRy jobber hardt

Helt siden lanseringen av PSVR2 i februar har teamet bak iVRy virkelig stått på for å finne ut om det faktisk er muligheter med å få dette kompatibelt på PC. Etter nesten fire måneder har de kommet med en konklusjon, og ja, det er faktisk mulig å ha PSVR2 på PC. Det vil kreve litt lenger tid, og kanskje til vår største frustrasjon, krever det mest sannsynlig custom hardware. Altså det fungerer ikke rett ut av esken, slik vi skulle ønske.

Kan ta lang tid for iVRy med PSVR2

Vi får ingen tidsestimat på hvor lang tid dette vil ta, men det vi vet er at det behøves ekstra hardware. Denne er enda ikke laget, så det kan vel ta litt tid vil vi tro. Litt lenger ned i Twitter meldingen står det at det er noen AMD og Linux brukere som slipper dette, men her er det kun snakk om et fåtall. Om du skal bruke PSVR2 til PC så regn med en ekstra duppedings.

Blir nok behov for ekstra duppedings

“Due to Sony’s design choices, an extra piece of hardware will be needed to get PS VR2 running on PC.” “Everyone will need an adapter (apart from some AMD users on Linux),” Fortalte de til en nysgjerrig iVRy bruker. “That adapter doesn’t exist yet. We have to design and build one. Then hopefully some hardware company will pick it up and mass-produce it.”

  • 4.7
  • Meta Quest 3 byr på alt det forgjengeren hadde å by på, og mer! Quest 3 er 40% mindre, med bedre og mer komfortabel ansiktsprofil. Nye pannekakelinser og 30% mer oppløsning gjør Meta Quest 3 til noe av det beste du kan få på markedet når det kommer til standalone VR.

  • 4.1
  • PSVR2-Headset + Horizon Call of the Mountain er pakken du trenger for å komme deg i gang med en fullstendig og episk VR-opplevelse.

4.4

HTC Vive Pro 2, 4896 x 2448 ved 120 Hz, 120° FoV, 3D Lyd

4.0

5k oppløsning, 2448 x 2448 ved 90hz, 120° FoV

4.7

Meta Quest 3 byr på alt det forgjengeren hadde å by på, og mer! Quest 3 er 40% mindre, med bedre og mer komfortabel ansiktsprofil. Nye pannekakelinser og 30% mer oppløsning gjør Meta Quest 3 til noe av det beste du kan få på markedet når det kommer til standalone VR.

4.1

PSVR2-Headset + Horizon Call of the Mountain er pakken du trenger for å komme deg i gang med en fullstendig og episk VR-opplevelse.

Flere bør prøve VR

Det gleder våre VR hjerter å se at det er flere enn oss som virkelig brenner for denne type gaming. Det er virkelig ingenting som kan måle seg med VR, men allikevel er det kanskje ikke for alle enda. Om du enda ikke har fått prøvd VR kan det anbefales på det sterkeste, det er virkelig en opplevelse du sent kommer til å glemme.

En liten obs er vil være å kanskje prøve et spill som er ment for en nybegynner som ikke har utviklet sine VR bein enda, slik som Beat Saber, Duck Season, Walkabout Mini Golf og så kanskje over til Half Life: Alyx og Arizona Sunshine når du er blitt komfortabel.

En liten teaser på Arizona Sunshine 2 følger under, dette blir bra saker!


Siste innen VR

Hitman 3 VR: Reloaded

Hitman 3 kommer til Meta Quest 3

Nå skal IO Interactive, sammen med XR Games, utvikle Hitman 3 til VR, helt fra bunnen av …
Half Life Alyx PSVR2

Sony PSVR2 er snart klart til PC

Det har gått en liten stund siden Sony annonserte at de ønsket å lage en løsning for deres PSVR2-headset slik …
Playstation Banner

PlayStation presenterer nye spill

Hvert år viser PlayStation frem sine nye spill via deres plattformer, og i år er det intet unntak. Spillentusiastene kan …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!