Raske levels i Elden Ring – Oppskriften du kan følge

Bjørn Christian Stokke

Elden Ring Banner

Om du er ute etter raske levels i Elden Ring kan du ta en titt

Elden Ring er et banebrytende Action-RPG som har fanget oppmerksomheten til gamere verden over. Utviklet av FromSoftware, skaperne bak Dark Souls-serien, Bloodborne og Armored Core. FromSoftware har inngått et samarbeid med George R.R Martin for å gi oss «The Lands Between». George R.R Martin er kjent for A Song of Ice and Fire, som igjen inspirerte Game of Thrones. Og med dette gir Elden Ring gamere en unik og brutal verden å utforske.

Dette spillet skiller seg ut med sin kombinasjon av “utforskende” gameplay, meget tøffe og utfordrende kamper, og en dypfortalt historie som trekker inspirasjon fra Martins fantasiverden kombinert med den kreative og kjente stilen til FromSoftware. Elden Ring har allerede skapt enorm spenning blant gamere, og det er en spillopplevelse som leverer episke øyeblikk og en nydelig fantasifull verden for spillere som er ute etter en av gaminghistoriens største utfordringer til dags dato.

LES OGSÅ: Multiplayerbonanza Del 2 – De beste multiplayerspillene.

Hvordan å få raske levels i Elden Ring

Raske levels i Elden Ring
Elden Ring | FromSoftware
Velg den riktige startklassen:

Valget av startklasse kan ha betydelig innvirkning på hvor raskt du får tak i levels i Elden Ring. Noen klasser starter med bedre stats, utstyr eller abilities som kan gi deg en fordel ganske tidlig i spillet. For eksempel starter Vagabond-klassen med en god balanse av stats, noe som gjør den til et solid valg for de som ønsker å få levels raskt.

Mestre grunnleggende gameplay:

Før du begir deg ut på reisen din for å levle opp så fort som mulig, sørg for at du har mestret spillets grunnleggende mekanikker. Dette inkluderer å forstå unnamanøvrer og pareringssystemet, lær deg å håndtere karakteren din effektivt, og få følelsen for riktig timing av angrepene dine. Jo bedre du behersker de grunnleggende ferdigheter til karakteren din, jo lettere blir det å beseire fiender og samle runes.

LES OGSÅ: Elden Ring med PvP patch.

Angrip fiendtlige camps:

Utforskelse er nøkkelen i Elden Ring, og en av de beste måtene å levle opp raskt er å angripe fiendtlige camps. Gjennom «The Lands Between» vil du støte på ulike camps med større og små grupper av fiender. Knus dem alle, og de vil belønne deg med en del runes og potensielt verdifulle items. Gjør det til en vane å “rydde” disse områdene mens du utforsker.

Beseir bosser:

Bosser er en av de ultimate kildene til runes i Elden Ring. Selv om de kan være utrolig utfordrende, gir de betydelige og store belønninger i form av runes og items. Når du går gjennom hovedhistorien i spillet eller utforsker valgfrie dungeons, må du være forberedt på å møte ganske utfordrende bossfights. Få hjelp av venner, bruk spirit summons eller studer angrepsmønstrene deres for å overvinne disse formidable fiendene.

Fullfør oppdrag og sidequests

Elden Ring er full av NPC-er som tilbyr oppdrag og spennende sidequests. Disse oppdragene gir deg ikke bare verdifulle gjenstander, men gir også runes ved fullførelse. Legg merke til historiene og målene til disse oppdragene, da de kan føre til betydelige gevinster.

LES OGSÅ: Topp 5 Beste Spillene fra 2022.

Bruk ashes of war:

Ashes of War er forbruksvarer i Elden Ring som gir deg en forskjellige attributes, som igjen er veldig viktig for forskjellige builds. Spar disse for øyeblikk når du planlegger å angripe fiender eller ta på deg utfordrende kamper. Aktivering av Ashes of War kan hjelpe deg med å levle opp raskere i da fiendene gjerne dør i et hurtigere tempo enn ved vanlig kamp.

Bruk spirit summons aktivt:

Mens du utforsker «The Lands Between», vil du støte på ulike “ånder”, hver med unike evner og kampstiler. Å kalle på disse åndene for å hjelpe deg i kamper kan gjøre møtene lettere og mer belønnende, og øke sjansene dine for å levle opp raskere, med mindre du dør om og om igjen.

Vær smart med attributes:

Når du levler opp, vil du også tjene “rune-poeng” som kan investeres i ulike egenskaper som styrke, Ferdighet eller intelligens. Planlegg karakterbygningen din nøye og fordel poengene basert på din foretrukne spillestil. En godt optimalisert karakter vil avansere mye raskere og håndtere utfordringer mer effektivt enn hvis runes plasseres i feil attributes i forhold til hvilken build du går for, vær smart her og følg gjerne guides om du er usikker.

Raske levels i Elden Ring
Elden Ring Attributes | Elden Ring | FromSoftware

Legg igjen en kommentar