Razer lanserer Viper Mini Signature Edition – Et magnesiumlegeringsmesterverk innen gaming

Henrik Skrivås

Razer viper mini signature

Ny mus fra Razer, viper mini er ekstremt lett

Razer™ har annonsert Razer Viper Mini Signature Edition, et resultat av innovasjon innen gamingmus. Med års dedikert håndverk og ingeniørkunst er Viper Mini Signature Edition en førsteklasses, ultralett trådløs gamingmus som er fullpakket med Razers uovertrufne teknologier.

Designet for gamere som krever det aller beste, representerer Viper Mini Signature Edition toppen av gamingmus-ytelse. Med en vekt på bare 49 gram, kan gamere oppleve ekte perfeksjon med et mesterlig gamingtilbehør som kombinerer våre beste teknologier i en enkelt, feilfri form.

Ekstremt lett med kun 49 g

Sabine 343 R1

“Målet vårt var å lage den ultimate lettvekts ytelses-gamingmusen,” uttalte Barrie Ooi, sjef for Razers PC Gaming Division. “Vi gikk utover vår vanlige designprosess for å undersøke materialvalg og alternative industridesign for å lage et ekstremt slitesterkt magnesiumlegeringseksoskjelett-chassis i den populære Viper Mini-formen. Som et resultat veier Viper Mini Signature Edition bare 49 gram uten kompromisser, noe som gjør den til vår letteste mus noensinne.”

Bruk av magnesiumlegering og sprøytestøpingsteknikker gjorde det mulig å redusere vekten på musen betydelig uten å gå på akkord med holdbarheten, samtidig som den tillater et behagelig grep i det populære Viper Mini-designet. Disse valgene gjorde at Viper Mini Signature Edition kunne forbli ekstremt lett med bare 49 gram, samtidig som den leverte førsteklasses ytelse.

Magnesiumlegeringseksoskjelett

Sabine 740 R1

Laget av førsteklasses magnesiumlegering, har Viper Mini Signature Edition et enestående vekt-til-styrke-forhold, takket være et nytt intrikat, ultraholdbart design skapt ved hjelp av en sprøytestøpingsteknikk.

“Viper Mini Signature Edition representerer det mest ambisiøse design- og ingeniørprosjektet vi noen gang har påtatt oss,” sa Charlie Bolton, sjef for industridesign hos Razer. “Vi ønsket å presse grensene for det tradisjonelle bikubedesignet, og dette krevde et materiale med et enestående styrke-til-vekt-forhold. Etter å ha vurdert plast, karbonfiber og til og med titan, valgte vi til slutt magnesiumlegering for sine eksepsjonelle egenskaper.”

Hver enhet av Viper Mini Signature Edition er laget med et sprøytestøpt eksoskjelett som deretter CNC-maskineres og poleres. Eksoskjelett-skallet gjennomgår deretter passivering for å redusere korrosjonssårbarhet, hvorpå det males og monteres. Ved hvert trinn blir hver enhet nøye inspisert for å opprettholde den høyeste kvaliteten

Legg igjen en kommentar