Resident Evil 9 er annonsert

Resident Evil 9

Resident Evil 9, som ryktes å ha tittelen “Resident Evil 9 Apocalypse,” har vært under utvikling siden slutten av 2018 og spekuleres å bli utgitt allerede i løpet av sommeren 2024. Det er sjefen for Resident Evil 7 som står for prosjektet, og fans har allerede blandede meninger.

Resident Evil Village Banner Topp 5 Beste Spill

Resident Evil 9 Apocalypse

Koshi Nakanishi, direktøren som sto for å veilede den verdensberømte Resident Evil VII – Biohazard på riktig spor, har nettopp annonsert via Capcoms egen X-kanal at det allerede er en ny Resident Evil på vei. Navnet ryktes Resident Evil 9 – Apocalypse, og at det allerede kommer i løpet av sommeren 2024. Som alle vet er sommeren snart over, og det betyr at fansen ikke har lang tid igjen før lanseringen.

Ifølge lekkasjer vil spillet foregå i en spøkelsesby i det vestlige USA og kan inneholde deformerte skapninger som Wendigos. Spillet forventes å fortsette med førstepersonsperspektivet og bruke RE Engine, som tidligere Resident Evil-spill. Capcom har ennå ikke offisielt bekreftet disse detaljene angående Resident Evil Apocalypse, så de bør tas med forbehold og en klype salt​.

Selv synes vi at det ikke er et eneste Resident Evil-spill som ligger langt nede på rangstigen, alt er generelt bra over hele linja, så det er mye å glede seg til med den nye lanseringen. Resident Evil VII – Biohazard var et mesterverk, Resident Evil Village var en herlig “Amerika Action Hero”-simulator, og relanseringen av Resident Evil 4 var helt ubeskrivelig. Capcom har gjort god jobb med serien siden start, men fans har dog litt å si om prosjektet.

Koshi Nakanishi forteller litt om følelsene og hva som var vanskelig for han rundt det nye Resident Evil-spillet, og forklarte at det ikke var lett for han å finne på nye ideér til hva “Apocalypse” skulle inneholde. Han forteller at de til slutt kom til en slags løsning, og sammen med teamet har både han og de stor tro på at det nye innskuddet i Resident Evil-serien vil levere slik som før.

LES OGSÅ: Steam Game Recording går inn i beta.

Det var under “Capcom Next” hvor det nye Resident Evil-spillet ble annonsert, en 25-ish minutter lang livestream hvor Capcom forteller alt om sine planer, lanseringer og annet snacks de har å by på i de kommende dagene fremover.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!