Riot avduker informasjon om Project L

Project L Riot

Siden starten med League of Legends begynner Riot nå å få en rikelig portefølje med spill. Nå er det slik at enda et prosjekt nærmer seg det sultne publikum. “Project L” får en spillbar demo skal vises frem under EVO i august, verdens største spillmesse hvor slåssing er hovedsjanger.

Fokus er samspill i Project L

Hovedfokuset sier utviklerne selv dreier seg om samarbeid, enten det er to mot to, én mot én eller én mot to, valget er ditt. Riot spiller på sine styrker og drar karakterene rett ut fra League of Legends universet, dette er nok et smart trekk. Spillet ser i og for seg helt greit ut så langt, og moro er det at de skal entre en helt ny sjanger ukjent for dem.

Project L» ser ut til å være et rent 2D-slåssespill slik vi husker gamle Streetfighter, Mortal Kombat og annet fra Super Nintendo dagene. Det er noe mer raffinert nå selvfølgelig men det blir spennende og se hvordan dette utarter seg.

Riot Project L

Riot vil gi slåssesjangeren noe mer

Som Riot selv sier er det viktig for dem at de har noe nytt å tilføre sjangeren. Utviklerne har brukt utrolig mye tid på å gjøre spillet gøy samtidig som det satses på noen store ideér de tror vil slå an. Ikke bare er det et team basert slåssespill, men også med funksjonen “tag”. Her kan man spille på lag, men med stort sett bare en mot en hvor man venter på et perfekt øyeblikk for å kalle inn partneren for en kombo eller et livreddende motoffensiv.

Utviklerne nevner et “fuse” system som bestemmer hvordan spillestilen og karakterene dine fungerer sammen. “2X Assist” er et mer passivt og fritt frem for den andre spilleren å hjelpe til når en føler for det, mens “Double Down” så må man følge aktivt med og kommunisere godt med partneren slik at når det er tid for et “Ultimate”-angrep burde det times godt.

Project L Fuse

Kan være et godt tilskudd fra Riot

Esport mangler muligens flere slåssespill, så er vi heldige blir kanskje denne også med sammen ved siden av titler som Tekken og Street Fighter. Et annet spillselskap kalt “Theorycraft” holder også på med en direkte konkurrent “Project Loki” til spill som Dota og League of Legends.

Project L ser ut til å bli et gøyalt tilskudd i Riot familien som skal ta for seg ny og god innovasjon som andre utviklere igjen kan bygge på. Dette er et godt eksempel på hvorfor konkurranse i markedet er så viktig hvor en spiller hverandre gode og bygger på ideér kanskje den andre parten ikke har tenkt på. Her kan kanskje de store som holder på med oppkjøp istedenfor innovasjon kanskje lære litt.


Siste Nyheter

NFI

NFI ansetter redaksjonell gamer.no-sjef

Audun Rodem, sjef for redaksjonen hos gamer.no bestemmer seg for at det er tid for nytt beite. Da NFI utlyste …
Resident Evil 9

Resident Evil 9 er annonsert

Koshi Nakanishi, direktøren bak Resident Evil VII – Biohazard, har kunngjort via Capcoms egen kanal at et nytt Resident Evil-spill …
Steam Salg Steam Logo Steam Fjerner Støtte

Steam Game Recording går inn i beta

Valve lanserer Steam Game Recording i beta. Spillopptak direkte i Steam-appen uten behov for tredjepartsprogrammer …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!