Riot Games starter på nytt med deres MMORPG fra 2020

League of Legends Riot Games

Riot Games, grunnlagt i 2006 av Brandon Beck og Marc Merrill, er mest kjent for å være skaperen av det verdensberømte flerspillerspillet League of Legends, lansert i 2009. League of Legends har millioner av aktive spillere globalt og er blant de mest populære og innbringende dataspillene.

I tillegg til League of Legends har Riot Games utviklet andre suksessrike spill som Valorant og Teamfight Tactics, og har etablert seg som en ledende aktør i spillindustrien med arrangementer som League of Legends Championship Series (LCS) og den prestisjefylte League of Legends World Championship.

Riot Games MMORPG-prosjektet startet i 2020

Marc ‘Tryndamere’ Merrill deler sine tanker og ekstra informasjon om det planlagte MMORPG-spillet fra Riot Games på det sosiale medienettstedet X. Han forklarer at de nylig har tatt en vanskelig beslutning om å tilbakestille prosjektet og går dermed tilbake til tegnebordet. Den opprinnelige visjonen var rett og slett ikke forskjellig nok fra dagens tilgjengelige spill.

LES OGSÅ: Riot avduker mer informasjon om sitt neste prosjekt ved navn «Project L».

After a lot of reflection and discussion, we’ve decided to reset the direction of the project some time ago. This decision wasn’t easy, but it was necessary. The initial vision just wasn’t different enough from what you can play today.

Marc “Tryndamere” Merrill

Riot Games annonserte sitt nye MMORPG som foregår i League of Legends universet i desember 2020, og de er fast bestemt på å gjennomføre prosjektet. Mye av den tekniske infrastrukturen er allerede bygget, og grunnarbeidet for spillet er lagt under ledelse av Vijay Thakkar. Imidlertid har de valgt å gjøre om mye av gameplayet og grafikken.

Marc antyder også at det vil være perioder med radiostillhet fra Riot Games angående det nye MMORPG-et i tiden som kommer. Selskapet har en del arbeid foran seg for å nå målet, men heldigvis er mye av grunnarbeidet allerede utført, noe som betyr at de ikke må starte helt på nytt.

Deres nye produsent for MMORPG-et, Fabrice “Faburisu” Condominas, har omfattende erfaring fra feltet. Til tross for visse mangler innenfor MMORPG-universet, er Marc overbevist om at Fabrice, med sin erfaring fra større prosjekter hos Riot, BioWare og EA, vil kunne lede prosjektet i riktig retning.

Thank you for believing in us and for your patience. We’re incredibly committed to this mission and we look forward to the adventure ahead and the stories we’ll tell together.

Marc “Tryndamere” Merrill

LES OGSÅ: Riot Games kvitter seg med 11% av sine ansatte.

Tusenvis av brukere har svart på innlegget til Marc Merrill hvor de deler sin glede, frustrasjon, sinne, tanker og meninger over retningen selskapet har valgt å ta. Men en ting er sikkert og visst, Riot Games er dedikert til å gi prosjektet liv og mening. Mon tro om vi ser en lansering innen 2030.

Du kan også lese nyheter for Riot Games nye MMORPG på theriotmmo.com


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!