Bekrefter GTA 6 trailer og Rockstar bryter endelig isen

Rockstar Games GTA 6

Rockstar Games med GTA 6 på vei, er et av de mest respekterte og anerkjente videospillutviklings- og utgiverselskap vi kjenner til, som har satt sitt udødelige preg på vår kjære spillindustri. Med hovedkontor i New York City, ble selskapet grunnlagt i 1998 av Sam Houser, Terry Donovan, Dan Houser, Jamie King og Gary Foreman.

Rockstar Games har skapt noen av de mest minneverdige og innflytelsesrike spillene i moderne spillhistorie, med fokus på å levere kvalitetsopplevelser som kombinerer en solid historie, robust spillmekanikk og imponerende grafikk.

Fra det infamøse “Grand Theft Auto”-serien, til det intense vestlige episke spillet “Red Dead Redemption”, har Rockstar Games etablert seg som en urokkelig innflytelse i gamingens historie, og fortsetter å imponere spillere over hele verden med sitt verk som oser av kvalitet.

GTA VI Vice City

Blitt holdt lenge på pinebenken av GTA 6 pga Rockstar

I en melding på det sosiale medienettstedet “X”/Twitter, har den offisielle Rockstar-kontoen nå bekreftet en trailer til det gamere over hele verden har ventet nå i overkant av hele 10 år på. Traileren kommer ut i Desember, og skal vise mulig gameplay eller en animert video av hva det nye GTA 6 har å by på.

Samtidig som traileren blir bekreftet, kommer også Sam Houser med noen følelsesladde ord på nettsiden og Rockstar sin “X”/Twitter-konto.

“Next month marks the 25th anniversary of Rockstar Games.”

“Thanks to the incredible support of our players worldwide, we have had the opportunity to create games we are truly passionate about — without you, none of this would be possible, and we are so grateful to all of you for sharing this journey with us.”

“In 1998, Rockstar Games was founded on the idea that video games could come to be as essential to culture as any other form of entertainment, and we hope that we have created games you love in our efforts to be part of that evolution.”

“We are very excited to let you know that in early December, we will release the first trailer for the next Grand Theft Auto.”

“We look forward to many more years of sharing these experiences with all of you.”

“Thank you,”

Sam Houser.
Rockstar Games

GTA 6 har vært på leppene til gamere over hele verden siden lekkasjen av klipp fra spillutviklerne i 2022. Det vi fikk vite fra dette var vel hovedsakelig at det også ville komme en ny protagonist en kunne velge mellom, nemlig ei dame med navn “Lucia”. Siden den tid har Rockstar satt sinn i kok og latt gamere få svette hardt over det faktumet at alt havnet over i radiostillhet etter deres beskjed om at de var dypt skuffet over hva som hadde blitt gjort når lekkasjen oppsto.

LES OGSÅ: Spillmotorer: Et dypdykk inn i de topp 5 beste på markedet.

Etter hva Rockstar-eier Take-Two har selv sagt så kan verden forvente en lansering av GTA 6 i løpet av 2025. Her har de selv meldt at de forventer rekordinntekter, så da er det vel ikke annet enn å tenke at A kommer før B.

Om vi baserer litt “fakta” fra lekkasjen i fjor så havner selve handlingen til GTA 6 i vår kjære by Vice City. For de av dere som er unge nok så var dette spillet å spille i 2002. Med over 17.5 millioner solgte kopier, var Grand Theft Auto: Vice City og Tommy VercettiPlaystation det som skulle til for å virkelig sette Rockstar på kartet.

Lanseringen av GTA 5 til spillkonsoll var storslagent, køene til butikkene var lange, og diskusjonene var hete blant vennegjengen om man skulle kjøpe det i fysisk kopi eller via Steam. Tenk noe så tullete å ha alt digitalt, ja det var tider.

LES OGSÅ: Powerbank best i test 2023: De 5 beste valgene for å holde deg oppladd i farten.

Heldigvis er det lenge til et nytt storspill kommer, for dette spillåret tar lang tid å komme seg gjennom. Og et juleønske fra oss her på kontoret, om vi allerede kan jukse med slikt, er vel å få mer tid til å spille alt på lista. Ikke lenge igjen nå!


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!