Rykende ferske Nintendo Switch 2 rykter

Nintendo Switch 2 Rumor Banner

Nintendo Switch er trolig verdens største og mest populære håndholdte konsoll. Laget av Nintendo, ble den lansert allerede i mars 2017. I løpet av dens levetid er det solgt over 132 millioner enheter, og tallet øker stadig. Denne lille enheten har blitt en av de mest populære gavene under juletreet over hele verden og gir en fantastisk introduksjon for både barn og voksne som ønsker å utforske alt det den spennende verdenen av gaming har å tilby.

Nye Nintendo Switch 2 rykter fra Bloomberg

Ryktene er rykende ferske, og Bloomberg er først ute med en rapport om den mulige lanseringen av Nintendo Switch 2. Ifølge nyhetsmediet har det blitt registrert en bestilling på 14,6 millioner 8-tommers LCD-skjermer, noe som tyder på at produksjonen allerede er i full gang.

LES OGSÅ: De første Nintendo Switch 2 ryktene.

Den nåværende Nintendo Switch har en 7-tommers OLED-skjerm med en oppløsning på 1280×720, tilsvarende HD-kvalitet. Full HD, eller FHD, er 1080p med en oppløsning på 1920×1080.

Ønsket var egentlig en Nintendo Switch 2 med OLED-skjerm på grunn av den bedre kvaliteten sammenlignet med en “vanlig” LCD-skjerm. Imidlertid spekuleres det i om valget av skjermtype vil avhenge av pris og tilgjengelighet. Hvis LCD-skjermen blir standard for Nintendo Switch 2, er det sannsynlig at en versjon med OLED-skjerm vil være tilgjengelig senere.

Det spekuleres også i at den nye Nintendo Switch 2 vil koste omtrent tusenlappen mer, og det vil være tilgjengelig flere lagringsversjoner – en trend som stadig flere leverandører følger. I Norge antas det at standardversjonen vil koste rundt 4 500 kr, mens versjonen med oppgradert lagring vil ligge på 5 000 kr. Hvis vi er heldige, vil den starte på 4 000 kr og 4 500 kr for versjonen med oppgradert lagring.

LES OGSÅ: Nintendo Switch 2 «Devkits» levert til mange utviklere.

Alt dette er foreløpig basert på rykter, men det virker allerede som en smart strategi for Nintendo å lansere den nye Switch-enheten før juletider. Historisk sett er dette tidspunktet på året det gir best inntekt, og det er uten tvil at Nintendo Switch 2 vil være den mest populære gaven under juletreet i år.


Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

PC RAM: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!