Samwise Didier skal ha takk for sitt utrolige bidrag hos Blizzard

Samwise Didier

Warcraft er et fengslende og en intrikat fantasy-verden skapt av spillutviklerne i Blizzard Entertainment. Dette fantastiske stedet med Orker, Mennesker, Troll, Tauren og hundrevis av andre skapninger strekker seg over spill, bøker, filmer og andre medier, og det har fanget oppmerksomheten til millioner av spillere verden over.

Sammen med en historie som kunne ha strukket seg over 14 av de feiteste bøkene du kjenner til, får du også vite mye om karakterenes personlige reiser og skjebner. Helter som Arthas Menethil, Thrall, og Jaina Proudmoore har alle spilt avgjørende roller i å forme skjebnen til Azeroth. Har du enda ikke plukket opp World of Warcraft, eller vært borti en av spillene, er det aldri for sent å gjøre det nå.

World of Warcraft Clash

Samwise Didier var en viktig drivkraft hos Blizzard

For mange mange år siden oppdaget barn og voksne et magisk univers, dette universet var kalt Warcraft, og skulle senere bli et viktig sted hvor mange kunne rømme til. Det var vårt personlige go-to gjennom tykt og tynt helt siden Warcraft: Orcs and Humans, oppå dette var vi ofte innom Diablo-universet Blizzard også hadde skapt.

LES OGSÅ: Mental helse med fokus på videospill.

En av de største drivkraftene, og for oss en av de viktigste nøkkelbrikkene for Blizzard sin stil var Samwise Didier. Denne mannen sto for massive mengder av det du kan se i Warcraft-universet, og dette gjelder ikke bare et og samme univers, han har også hatt en hånd med i de andre universene Blizzard har skapt.

Samwise Didier var meget flink til det han holdt på med, og var det noe som ofte streifet i tankene som barn og ungdom så var det det å bli like flink som Samwise til å tegne. Slik ble det nok ei.

I 1991 ble Samwise Didier med hos Blizzard, og sammen skulle de stå for et av verdens mest fantastiske fantasy-univers. Warcraft, og alle de andre porteføljene de har, er kanskje det viktigste i livene til mer mennesker enn man skulle tro. Spill er ikke bare spill, det er så mye mer.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024.

Takk for ditt utrolige bidrag hos Blizzard, og lykke til videre.

Samwise Didier Tweet
Samwise Didier | Senior Art Director | Activision Blizzard

Kilde: MMO-Champion.com


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!