Sarepta Studio snart ferdig med ny tittel

Thalassa Edge of the Abyss Sarepta Studio

En av Sarepta Studios mest kjente utgivelser er “My Child Lebensborn,” som kom ut i 2018. Dette spillet tar spillerne med på en emosjonell reise som utforsker ettervirkningene av andre verdenskrig, med fokus på de sosiale og psykologiske utfordringene barn av tyske soldater og norske kvinner møtte.

Sarepta Studio utvikler en grøsser fra dypet

Det Norske spillutviklerstudioet, Sarepta Studio, holder på med å ferdigstille sin nyeste kreasjon. Thalassa Edge of the Abyss skal allerede slippes den 18. juni, og har laget avtale med publiseringsselskapet Team17 om å hjelpe dem med lanseringen via Steam.

LES OGSÅ: Indiespillet SteamWorld Heist 2 kommer til sommeren.

Spillet går ut på å utsette seg for det vi kjenner til som Thalassofobia, den intense frykten for å befinne seg ute i åpent vann. Du tar rollen som Cam, en dykker som befinner seg i dypt vann, og var med i et mannskap av eventyrere og pionerer om bord på Thalassa. Mens du og mannskapet forbereder deg på å heve et glemt spansk galleon fra havet, tar det som skulle være en stor dag for historien, en uventet vending til det verre.

Undervannsdramaet til PC er satt til 1905, og er en førstepersons, historiedrevet psykologisk thriller, slik Sarepta Studio tidligere er kjent for med “My Child Lebensborn.” Du kan finne Sarepta Studios Discord på denne linken.

Sarepta Studio er en uavhengig spillutvikler basert i Stavanger, Norge. De er kjent for sitt fokus på å skape unike og gripende opplevelser gjennom spill. Selskapet ble grunnlagt i 2010 av fire tidligere studenter fra Universitetet i Stavanger. Deres første store utgivelse var spillet “Shadow Puppeteer” i 2016, et atmosfærisk plattformspill som kombinerer gåtebasert gameplay med en rik visuell stil.

LES OGSÅ: Hvilke spillutviklere står bak ditt favorittspill?

Studioet har fått anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt for sitt arbeid, og de fortsetter å utforske nye ideer og konsepter innen spillutvikling. De har en tendens til å skape spill med dypere narrativ og emosjonelle temaer, noe som har gjort dem til en unik aktør i spillindustrien.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!