Elden Ring: Shadow of the Erdtree får klager over vanskelighetsgrad

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Etter lansering av Elden Ring: Shadow of the Erdtree er det mange spillere som har blitt ferdig med så og si alt det har å tilby, men det er kun de hardeste av de harde som har fått kose seg med utfordringen. For resten av oss dødelige har det rett og slett vært for vanskelig, dette fikses nå i den nye patchen.

Shadow of the Erdtree var for vanskelig for de fleste

For de av oss som har lagt ut på vandring i det nye området i Elden Ring: Shadow of the Erdtree, er det kanskje noe de fleste har lagt merke til. Det er ufattelig hardt i forhold til original content fra lansering. Misforstå rett, det var også vanskelig ved lanseringsdato, men det var ikke fordi det var skaleringsproblemer, det var fordi de fleste av oss ikke var rutinerte Dark Souls- og Elden Ring spillere. Nå summer tonen litt annerledes, og frustrasjonsnivået er nå skyhøyt i forhold til hva vi er vant med i original content.

Så i denne nye oppdateringen til Elden Ring: Shadow of the Erdtree, 1.12.2, blir det meste av skaleringsproblemene addressert. De informerer nå at det vil være en brattere kurve der du får mer styrke, og som gradvis vil bli slakkere etter som du går opp i nivå. Dette vil fikse det meste av vanskelighetsproblemet, og flere spillere kan få med seg content uten at de føler seg utelatt. Elden Ring og Dark Souls-universet skal være brutalt, men det skal ikke vær nær umulig.

EldenRingShadowErdtreeCalibration

Videre forklarer FromSoftware også at de har fikset en bug ved at raytracing er på for alle brukere. Det er ikke slik at alle har tilgang på kort med raytracing, og det burde også så være da at den skal være skrudd av ved default settings. Nå har spillstudioet endelig fått fikset denne buggen slik at spillere ikke får seg en uventet overraskelse hvor de må inn i options for å skifte på dette.

LES OGSÅ: Elden Ring DLC pumper tallene.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!