Shadow of the Erdtree expansion er muligens lekket

Shadow of the Erdtree Elden Ring Banner 2

I februar 2022 ble det lansert en imponerende tittel fra FromSoftware, kalt Elden Ring, og etterkommeren Shadow of the Erdtree er muligens lekket. Spillet ble raskt anerkjent som et av verdens beste på spillkonsoll og PC, og anmeldelsene strømmet inn med karakterer som stort sett kun varierte mellom 9/10 og 10/10.

Dette mesterverket mottok flere prisnominasjoner, og vant flere av dem. På bare litt over en måned hadde Elden Ring solgt imponerende 13,4 millioner eksemplarer på Playstation, Xbox og PC. Innen et år hadde det nådd 20 millioner solgte kopier.

Skal vi tro lekkasjene, er det snart tid for Elden Ring sin første tilleggspakke. Vi gleder oss som barn i godtebutikken her. For er det noe som virkelig fortjener mer innhold eller en sterk oppfølger, så er det FromSoftware sine «Souls»-titler.

Shadow of the Erdtree er lekket fra nettbuikk

En Filippinsk nettbutikk har nå muligens tråkket litt feil, og ved et uhell delt informasjon som ikke skulle deles. Nettsiden er selvfølgelig nå fjernet, men ikke før det var noen raske fingre på printscreen-knappen.

Datablitz skal stå for lekkasjen, i et samarbeid mellom Bandai Namco og Thrustmaster skulle de lage noen unike håndkontrollere med temaer fra Shadow of the Erdtree og Elden Ring. Kontrollerene var satt til å være tilgjengelig fra Februar 2024, og det er da dette vi mistenker blir slippdatoen for Shadow of the Erdtree.

LES OGSÅ: Fortsatt ingen tegn til Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree.

Tidligere, sa Elden Ring produsent Yasuhiro Kitao at Shadow of the Erdtree fortsatt har et stykke å gå. Men med denne nye lekkasjen kan det virke som om det er noen ugler i mosen. Annen informasjon tilsier at det også vil være enda en DLC, eller et nytt spill på vei i 2025 via mer tematiserte kontrollere som visstnok skulle ha lansering det året.

Som vi tidligere har informert om, er det ikke utgitt mange offentlige ord fra FromSoftware selv angående Shadow of the Erdtree expansion. Annet enn at FromSoftware har sagt det kommer en ny DLC, er det det eneste vi og internett har som håndfast informasjon.

Hvis utgivelsen i Februar er sann, stiller vi et stort spørsmål til hvorfor Shadow of the Erdtree ikke var vist under Game Awards. Men gir vi litt tanke og fundering til hvorfor, er det nok for å helgardere seg mot eventuelle utsettelser og hinder. FromSoftware er et høyt respektert utviklerselskap, og de har neppe planer om å trekke seg fra den tittelen.

Shadow of the Erdtree Leak

Definisjonen av et «Souls»-spill

Gjennom utgivelsen av Demon’s Souls og Dark Souls-serien, definerte FromSoftware en helt unik, og egen sjanger. Videre deler da disse spillene karakteristiske trekk hentet fra Souls-serien, inkludert utfordrende kampmekanikk, utforskning av intrikate og sammenvevde verdener, samt en intens og dyster atmosfære som gjennomsyrer en verden preget av død og forfall. Sentrale elementer inkluderer en betydelig utfordring der spillere må mestre presise og taktiske kampferdigheter for å overvinne mektige motstandere med livet i behold.

Soulslike-spill kjennetegnes ofte av en ikke-lineær fortellingsstruktur og gåtefulle historier som krever spillernes intellekt og engasjement for å bli forstått. Spillene inneholder et progresjonssystem med høy risiko, der spillere kan miste verdifulle ressurser ved dødsfall, men har muligheten til å gjenvinne dem ved å vende tilbake til stedet der de døde. Eksplorasjon, oppdagelse av skjulte områder og en strategisk tilnærming til fiender er avgjørende i disse spillene.

Soulslike-sjangeren har markert seg tydelig i spillverdenen og appellerer ofte til de som søker en meget utfordrende og givende spillopplevelse, der læring og mestring av spillets mekanikker står i fokus.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!