Skrekk og gru for Humble Bundle

Humble Bundle Games Banner Humblebundle

Halloween er i full gang, og Humble Bundle kan friste med litt av hvert som får nakkehårene til å reise seg. Denne gangen er litt annerledes fra de andre, for her kan du velge det aller minste beløpet på 12.32€ – ca 141 Norske Kroner for å få alle titlene, men for ordens skyld så går vi for “standard” som er hakket over.

For de som kanskje er nye for hva Humblebundle er og hva det står for kan vi gjerne få dele at Humble Bundle er en digital distribusjonsplattform som ble grunnlagt i 2010. Den er kjent for å tilby samlinger av videospill, bøker og programvarepakker til en pris som kundene selv velger. Humble Bundle skiller seg ut fra andre plattformer ved å tilby en del av inntektene til veldedige organisasjoner, noe som gjør det mulig for kundene å bidra til veldedige formål samtidig som de kjøper digitale produkter.

Humble Bundle

Humble Bundle Game Bundle

Denne gangen tilbyr Humble Bundle hele 8 titler som skal skremme vannet av deg. Såklart er noen litt mer skremmende enn de andre, men allikevel er det en god blanding en kan velge mellom her når humøret slår til. For eksempel har vi det verdenskjente Alan Wake i et Collector’s Edition, dette spillet burde de fleste allerede ha vært gjennom, men om du har gått glipp av det så er det bare å slenge seg på.

LES OGSÅ: Mental helse med fokus på videospill.

Alan Wake

Kort og godt er Alan Wake et action-adventure spill utviklet av Remedy Entertainment. Alan Wake har fokus på elementer fra skrekk og det som lurer i mørket. For å kunne bekjempe ditt eget mareritt må du slåss med bruk av lys, kniver, spader, motorsag og mer. Alan Wake tar for seg en bestselgende novelleskriver som tar for seg thrillersjangeren. Under en ferie i Bright Falls, Washington forsvinner hans kone og han opplever uforklarlige hendelser som stammer fra hans siste novelle. Problemet er at denne novellen kan han ikke huske å ha skrevet.

Humble Bundle

Pathologic 2

Pathologic 2 er et meget utfordrende overlevelsesspill som ble utgitt i 2019. Spillet ble utviklet av det russiske studioet Ice-Pick Lodge, og er en verdig oppfølger til det kritikerroste kultspillet Pathologic fra 2005. Pathologic 2 baserer seg rundt det å være en meget forstyrrende og atmosfærisk opplevelse som utforsker temaer som død, sykdom og overlevelse i en dyster og urovekkende verden. Du har kun 12 dager på å klare deg, så bruk tiden nøye.

Humble Bundle

Moons of Madness

Moons of Madness er et spennende og skremmende science fiction-horrorspill som ble utgitt i 2019. Utviklet av det norske spillstudioet Rock Pocket Games og utgitt av Funcom, transporterer spillet spillere inn i en intens og skremmende fortelling som blander elementer av science fiction og skrekk på en unik og gripende måte. Det er lite som er så uhyggelig som det å være strandet på en øde planet, dette spiller Moons of Madness hardt på, og Rock Pocket Games gjør det veldig godt. Hvis vi skal trekke noen linjer her så får vi uhyggelige følelser fra spill som Dead Space og Doom 3 fra 2004.

Humble Bundle

Humble Bundle leverer sjeldent dårlig

Når det kommer til resten av titlene her som f.eks Stasis: Bone Totem, som fokuserer på top-down action, eller en av Bendy spillene, Dark Revival eller Ink Machine så skuffer heller ikke Humble Bundle denne gangen heller. Her kan du kose deg med en god blanding av skrekk og gru, enten om du vil inn i psykologiske thrillere eller spill som har fokus på sykdom og uhygge. For å nevne resten av Humble Bundle-pakken så får du Tormented Souls og Hidden Deep, to stk titler som har gode reviews på Steam.

LES OGSÅ: Er ekstrautstyret til konsollens dager over?

Humble Bundle har etablert seg som en viktig aktør i spillindustrien, både på grunn av sin unike forretningsmodell og sitt fokus på veldedighet. Med et bredt spekter av produkter tilgjengelig og et engasjement for å støtte gode formål, har Humble Bundle oppnådd anerkjennelse blant spillentusiaster, lesere og programvareentusiaster over hele verden.


Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!