Space Salvage til Meta Quest 2 i November

Bjørn Christian Stokke

Space Salvage Banner Fruity Systems

Indieutvikler Fruity Systems ser frem til lansering av Space Salvage

I dag har vi valgt ut et interessant indie spill utviklet av Fruity Systems. Dette poppet opp på Reddit feeden vår og det fanget øyne våre ganske raskt. Det som er bra med indie er at disse pillene ofte skiller seg ut fra de mer kommersielle spillene ved at utviklerne ikke er redd for å utforske unike konsepter, tematikk og fortellerteknikker som kanskje ikke er like kommersielt bærekraftige.

Utviklerne av indiespill har vanligvis mer kreative frihet til å utforske nye ideer og konsepter uten å være begrenset av kravene til et stort utviklerstudio eller et stort publikum. Dette gir dem muligheten til å skape unike og ofte nyskapende spillopplevelser.

Friskt konsept i Space Salvage

Konseptet i Space Salvage virker ut til å være lekent og gi deg en god del oversikt og kontroll over skipet du sitter i. Det ser dog litt ut til at det kan virke litt kvalmefremkallende for de som ikke er helt stø i VR beina sine, men med litt tid så skal dette gå fint.

Vi har selv lekt med tanken å lage noe enkelt og innbydende i VR som foregår i rommet, men vi får vel overlate denne jobben til de som har tiden til det.

LES OGSÅ: Best i test VR briller i 2023 og videre ut i 2024.

Det ser ut til at hovedoppgaven din er å samle objekter ute i verdensrommet, samtidig som du må unngå å bli truffet av meteorer og farlige gjenstander som kan ødelegge skipet ditt. Videre får du en god introduksjon til hvordan å fly fartøyet som du sitter i gjennom en hinderløype ved å navigere gjennom ringer og rundt andre gjenstander for å få en good følelse av styringsmekanismen.

Videre i spillet samler du på space salvage, som i tittelen, for å tjene deg opp nok credits til å oppgradere skipet ditt. Space Salvage følger noen kjente oppskrifter, men har også et par fine og originale idéer i ermet sitt. Alt i alt ser dette ut som noen timer med moro om man har en Meta Quest 2, eller nå en Meta Quest 3. Spillet finner man kun i Meta store, om ikke annet har gått oss forbi.

Space Salvage | Fruity Systems
Space Salvage | Fruity Systems

Legg igjen en kommentar