Space Salvage til Meta Quest 2 i November

Space Salvage Banner Fruity Systems

I dag har vi valgt ut et interessant indie spill utviklet av Fruity Systems. Dette poppet opp på Reddit feeden vår og det fanget øyne våre ganske raskt. Det som er bra med indie er at disse pillene ofte skiller seg ut fra de mer kommersielle spillene ved at spillutviklerne ikke er redd for å utforske unike konsepter, tematikk og fortellerteknikker som kanskje ikke er like kommersielt bærekraftige.

Utviklerne av indiespill har vanligvis mer kreative frihet til å utforske nye ideer og konsepter med diverse spillmotorer uten å være begrenset av kravene til et stort utviklerstudio eller et stort publikum. Dette gir dem muligheten til å skape unike og ofte nyskapende spillopplevelser.

Friskt konsept i Space Salvage

Konseptet i Space Salvage virker ut til å være lekent og gi deg en god del oversikt og kontroll over skipet du sitter i. Det ser dog litt ut til at det kan virke litt kvalmefremkallende for de som ikke er helt stø i VR beina sine, men med litt tid så skal dette gå fint.

Vi har selv lekt med tanken å lage noe enkelt og innbydende i VR som foregår i rommet, men vi får vel overlate denne jobben til de som har tiden til det.

Det ser ut til at hovedoppgaven din er å samle objekter ute i verdensrommet, samtidig som du må unngå å bli truffet av meteorer og farlige gjenstander som kan ødelegge skipet ditt. Videre får du en god introduksjon til hvordan å fly fartøyet som du sitter i gjennom en hinderløype ved å navigere gjennom ringer og rundt andre gjenstander for å få en good følelse av styringsmekanismen.

LES OGSÅ: Best i test VR briller i 2023 og videre ut i 2024.

Videre i spillet samler du på space salvage, som i tittelen, for å tjene deg opp nok credits til å oppgradere skipet ditt. Space Salvage følger noen kjente oppskrifter, men har også et par fine og originale idéer i ermet sitt. Alt i alt ser dette ut som noen timer med moro om man har en Meta Quest 2, eller nå en Meta Quest 3. Spillet finner man kun i Meta store, om ikke annet har gått oss forbi.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!